Sök till Jönsbergska

Träningskläder

Äntligen har de efterlängtade träningskläderna kommit. Under fredagens (17/11) bastid lämnar skolan ut en bekräftelse på varje elevs beställning. På bekräftelsen står vad varje elev och vårdnadshavare har beställt och hur mycket som ska betalas.

Betalningen och utlämningen av träningskläder sker fredagen den 24/11. Betala med swisch till nummer 1235200787 eller lägg dina pengar i ett kuvert, märk kuvertet med namn, BAS- grupp och hämta ut dina kläder från receptionsdisken i eleventrén mot betalning. Utlämningen håller öppet den 24/11 klockan 07.30 – 09.00 samt klockan 13.30 – 15.00. Med fördel hämtar du ut dina träningskläder direkt vid ankomst till skolan för att inte tappa bort ditt kuvert med pengar om du har med dig ett sådant. OBS! Ta under inga som helst omständigheter kontanter ner till idrotten under dagen. Om ni betalar via swish lämnas kläderna ut mot uppvisat kvitto.

Eftersom många elever har önskat att köpa nya ”Jönsbergska hoods” har vi nu ett sådant parti i lager. Möjlighet till köp finns vid utlämningstillfället av träningskläder och framåt, så länge lagret räcker. Tröjorna med brodyr ser ni på bilden nedan och priset är 400 kr/st (i storlekarna 140, 160, XS, S, M, L) . Hoodtröjorna köper ni under fredagen den 24/11 från biblioteket. Då vi har en begränsad upplaga är det först till kvarn som gäller! Efter den 24/11 säljs tröjorna via elevcaféterian och så länge lagret räcker. Ni betalar kontant eller via swish på plats och tröjan lämnas i så fall ut mot uppvisat kvitto.

Senast ändrad 2017-11-13
Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Per Blomberg