Sök till Jönsbergska

Startlistor orienteringsdag år 4 - 7

Fredagen 4 oktober är det dags för den årliga orienteringsdagen i Vrinneviskogen. År fyra till fem springer på en bana runt 2,5 km-slingan med 12 kontroller, medan år sex och sju springer runt femkilometersslingan och har 25 kontroller. Det är poängorientering där eleverna försöker ta så många kontroller som möjligt på 90 minuter.

Start och mål är vid Tjalvegården. Eleverna lämnar sin väska i skåpet på skolan och tar sig på egen hand upp till starten. De ska vara på plats minst 15 minuter innan sin starttid. Startlistor finns på anslagstavlan på skolan och hemsidan. Efter avslutat lopp går eleverna tillbaka till skolan, duschar och har de ordinarie lektioner som återstår den dagen. Obs! Inga lektioner innan orienteringen. Lärare kommer finnas på plats vid Tjalvegården och röra sig i skogen. Vi ser fram mot en härlig dag!

Här hittar du alla starttider. <- Ladda ner.

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Luvtröja JBIS

Per Blomberg