Sök till Jönsbergska

Utlämning av träningskläder

Nu har träningskläderna kommit! Under fredagens bastid (16/11) lämnar skolan ut en bekräftelse på varje elevs beställning. På bekräftelsen står vad varje elev och vårdnadshavare har beställt och hur mycket som ska betalas.

Betalningen med Swish ska vara registrerad senast fredagen den 23/11. Numret till Swish är 1235200787. Medtag bekräftelsekvitto för Swishbetalningen till utlämningsdagen!

Det går även bra med kontant betalning. Lägg då pengarna i ett kuvert och märk kuvertet med namn samt basgrupp! Kuvertet lämnas vid utlämningstillfället.

Utlämningen sker onsdagen den 28/11 vid receptionsdisken i eleventrén. Tiderna för utlämningen är: klockan 07.30 - 09.00 samt klockan 13.30 - 15.00.

Med fördel hämtar du ut dina träningskläder direkt vid ankomst till skolan, för att inte tappa bort ditt kuvert med pengar om du har med dig ett sådant. OBS! Ta under inga som helst omständigheter med kontanter ner till idrotten under dagen!

Senast ändrad 2018-11-14
Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Per Blomberg