Information Romme 9 mars

Nedan följer all information du behöver veta inför resan till Romme under måndagen den 9 mars år 2020. Se även bifogade busslistor nedan.

Måndagen den 9 mars arrangerar Jönsbergska Idrottsskolan sin vinteridrottsdag. Den här informationen vänder sig till dig som har valt att följa med på resan till Romme Alpin (endagsturen).

Tider        

05.30 Samling på nedre parkeringen, vid Friskis, på väg mot skolans idrottshall.
05.40 Buss avgår från Jönsbergska Idrottsskolan
09.00 Liftarna öppnar
15.30 Sista åket
Ca 16.00 Hemresa
Ca 20.00 Ankomst Jönsbergska Idrottsskolan

Bussar

Hämtningen sker vid Friskis parkering på ”baksidan” av Vrinnevi Park”. Vi ber er respektera att delar av parkeringen är avspärrad för att underlätta för bussarna att köra fram samt för påstigning och lastning. Vi ber er också om hjälp att hålla samma yta fri från parkerade bilar även vid hämtning av elever vid returen på kvällen. Vi åker, så långt det är möjligt, årskursvis i sex bussar. Bussfördelningen är gjord i förväg och bussfördelningen finns att läsa på hemsidan med utsatta bussnummer. På varje buss finns ett antal bussansvariga. Dessa är markerade med fet stil i busslistan. I busslistan hittar du även telefonnummer till någon av de ansvariga. Vi förväntar oss dock att alla medföljande föräldrar är beredda att ta ett ansvar för ordningen under bussresan samt under dagen uppe i Romme Alpin. Alla föräldrar är placerade i bussarna för år fyra och fem där det finns mest plats. Alla bussar kommer att vara näst intill fullsatta. Håll ordning på era grejer! Samma buss som vi åker med upp till Romme åker vi också hem med, d.v.s. det finns möjlighet att lämna saker i bussen som inte behövs i backen under dagen.

Länk till busslistorna (OBS! Notera vilket bussnummer)Det går även att se busslistorna sist i detta inlägg. Ladda ner och notera vilken buss du ska åka med. Det är mycket viktigt

Medtag
    
Varma kläder
Matsäck till bussresorna
Ännu mer matsäck om ni inte har förbeställt lunch
Ännu mer matsäck om ni behöver något till hemresan
Ev. ombyteskläder
Ev. alpin/snowboard eller annan utrustning om ni inte förbeställt uthyrning.
Ev. fickpengar/betalkort

Lunch

Lunchenserveras i någon av utsatta restauranger (för er som har förbeställt). Ni får en lunchkupong under bussresan och bestämmer själva när och var ni vill äta lunch under dagen

Skidskola

För nybörjare arrangeras nybörjargrupper på plats i Romme av Jönsbergska Idrottsskolans personal. Hjälm är obligatoriskt! När ni har fått era grejer, VÄNTA vid skidutlämningen innan ni beger er mot backarna. För åkare som inte vill delta i skidskolan gäller friåkning fram till sista åket klockan 15.30.

Försäkring

Skolans aktuella olycksfallsförsäkring gäller under hela vistelsen. Eventuella stölder ingår ej i försäkring, men täcks av många hemförsäkringar. Tänk på var ni förvarar värdesaker och pengar.

Kontakt:     

Under dagen går bra att ringa till skolans personal och bussansvariga. (se sep. busslista).

Vi ser fram mot en toppendag!

Med vänliga hälsningar
Jönsbergska Idrottsskolans ledning och personal

0 Shares:
Du kan även uppskatta