Inställd lära-känna-dag för blivande år fyra

Hej!

Hoppas du har haft en skön och behaglig vårtermin sedan vi sågs sist. Vi närmar oss med raska steg skolstarten hösten 2020 på Jönsbergska Idrottsskolan och vi ser fram emot att träffa dig igen.

Med anledning av Covid- 19 måste vi dessvärre meddela att vår planerade ”prova på dag” för elever som ska börja i år fyra höstterminen 2020, tyvärr måste ställas in i enighet med våra myndigheters riktlinjer i syfte att minska smittspridning i samhället.

Vi ger istället elever i blivande år fyra höstterminen 2020 möjlighet att hälsa på oss torsdagen den 13 augusti. Skolans lokaler står då öppna för elever och vårdnadshavare mellan klockan 13.00 – 15.00. Det finns då möjlighet att träffa blivande handledare och andra blivande fyror.

Besöket är helt frivilligt och syftar till att välkomna dig som känner att du vill genomföra ytterligare ett besök på skolan för att känna dig trygg inför uppropet och skolstarten.
Om du önskar komma den 13 augusti vill vi att du anmäler ditt besök genom att skicka ett mail med antal besökare till patrik.jonsson@jonsbergska.se senast 9 augusti. Om inte ses vi vid uppropet enligt tidigare utsänd kallelse.

När du börjar på Jönsbergska Idrottsskolan till höstterminen kommer du tillsammans med 56 andra elever i år fyra, delas in i två basgrupper (ungefär som klasser på din nuvarande skola). Varje basgrupp kommer alltså att innehålla 28 elever. Tillsammans med denna grupp kommer du ha en del lektioner, men du kommer också ha lektioner tillsammans med de andra 28 eleverna i den andra basgruppen och ibland även med äldre eller yngre elever. Nu har du chansen att önska dina basgruppskamrater till hösten. Vi lovar att du kommer få minst ett av dina kamratval tillgodosedda. Om du vill vara på den säkra sidan och hamna med just din bästa kompis, bör du bara önska ett namn. Eftersom vi inte kommer kunna ta in dina önskemål om blivande klasskamrater under besöksdagen i vår, vill vi att du rangordnar dina önskemål i ett mailsvar till patrik.jonsson@jonsbergska.se så snart som möjligt, men dock senast 18/5. Om vi saknar ditt svar lottar vi in dig i någon av basgrupperna.

För övrigt påminner vi och hänvisar till tidigare utsänd information om bland annat modersmålsundervisning, kallelse till upprop, försäsongsvecka, läsårsdata, överlämningsblanketter, medgivande av journalöverföring mm.

Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor inför er skolstart!

Vi önskar er en fin vår, en härlig sommar och varmt välkommen till Jönsbergska Idrottsskolan!
Med vänliga hälsningar Patrik Jönsson, rektor vid Jönsbergska Idrottsskolan

0 Shares:
Du kan även uppskatta