Sök till Jönsbergska

Information Romme 2018

Måndagen den 5 mars arrangerar Jönsbergska Idrottsskolan sin vinteridrottsdag. Den här informationen vänder sig till dig som har valt att följa med på resan till Romme Alpin (endagsturen).

Tider:

05.30 Samling på nedre parkeringen, vid posten på väg mot skolans idrottshall.
05.40 Buss avgår från Jönsbergska Idrottsskolan
09.00 Liftarna öppnar
15.30 Sista åket
Ca 16.00 Hemresa
Ca 20.00 Ankomst Jönsbergska Idrottsskolan

Ladda ner hela informationen om Romme år 2018.

Ladda ner busslistorna för Romme år 2018.


Bussar:

Hämtningen sker vid Postens parkering på "baksidan" av Vrinnevi Park". Vi ber er respektera att delar av parkeringen är avspärrad för att underlätta för bussarna att köra fram samt för påstigning och lastning. Vi ber er också om hjälp att hålla samma yta fri från parkerade bilar även vid hämtning av elever vid returen på kvällen. Vi åker, så långt det är möjligt, årskursvis i sex bussar. Bussfördelningen är gjord i förväg och bussfördelningen finns att läsa på hemsidan med utsatta bussnummer. På varje buss finns ett antal bussansvariga. Dessa är markerade med fet stil i busslistan på hemsidan där du även hittar telefonnummer till någon av de ansvariga. Vi förväntar oss dock att alla medföljande föräldrar är beredda att ta ett ansvar för ordningen under bussresan samt under dagen uppe i Romme Alpin. Alla föräldrar är placerade i år fyra och fem bussar där det finns mest plats. Alla bussar kommer att vara näst intill fullsatta. Håll ordning på era grejer! Samma buss som vi åker med upp till Romme åker vi också hem med, d.v.s. det finns möjlighet att lämna saker i bussen som inte behövs i backen under dagen.

Ladda ner busslistorna för Romme år 2018.

Medtag:

  • Varma kläder
  • Matsäck till bussresorna
  • Ännu mer matsäck om ni inte har förbeställt lunch
  • Ännu mer matsäck om ni behöver något till hemresan
  • Ev. ombyteskläder
  • Ev. alpin/snowboard eller annan utrustning om ni inte förbeställt uthyrning.
  • Ev. fickpengar

Lunch:

Lunchen serveras i hamburgerrestaurangen. Ni får en lunchkupong under bussresan och bestämmer själva när ni vill äta lunch under dagen.

Skidskola:

För nybörjare arrangeras nybörjargrupper på plats i Romme av Jönsbergska Idrottsskolans personal. Hjälm är obligatoriskt! När ni har fått era grejer, VÄNTA vid skidutlämningen innan ni beger er mot backarna. För åkare som inte vill delta i skidskolan gäller friåkning fram till sista åket kl 15.30.

Försäkring:

Skolans försäkring Länsförsäkringar Östgöta olycksfall gäller under hela vistelsen. Eventuella stölder ingår ej i försäkring, men täcks av många hemförsäkringar. Tänk på var ni förvarar värdesaker och pengar.

Kontakt:

Under dagen går bra att ringa till skolans personal och bussansvariga. (se separat busslista, klicka).

Vi ser fram mot en toppendag!

Med vänliga hälsningar
Jönsbergska Idrottsskolans styrelse och personal

Ladda ner hela informationen om Romme år 2018.

Ladda ner busslistorna för Romme år 2018.

Senast ändrad 2018-02-16
Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Per Blomberg