Personalförändringar våren år 2020

Information från Skolledningen

Sofie Johansson gick hem på föräldraledighet efter novemberlovet under hösten. Sofie undervisar framförallt i SO för år 5 och svenska i år 7. Hon har även vikarierat för Dennis Svensson i SO för klass 9B (Dennis har varit pappaledig deltid under hösten). Sofies undervisning har veckorna fram till jul bedrivits i huvudsak av Louise Strömlid. Undervisningen har bedrivits med handledning för planering, genomförande och bedömning från Sofie och berörda ämneslag. Vi tackar Louise för ett gediget arbete och önskar henne ett stort lycka till framöver och välkommen tillbaka till oss i framtiden. Vi hoppas vi snart får se dig som vikarie hos oss igen.

Efter jul kommer Sofies undervisning att övertas av Sophia Bergman. Sophia har tidigare jobbat åt oss som vikarie innan hon flyttade till Örebro för att slutföra sin lärarutbildning. Nu kommer hon senast från Jensen grundskola i Örebro och påbörjar alltså sin anställning hos oss i januari år 2020. Sophia kommer att ingå i handledarlaget i år 5.

Även Johan Larsson, som undervisar matematik i år 4, 5, 7 och 9 samt NO för klass 4A, kommer under våren gå på föräldraledighet. Johans undervisning kommer att övertas av nyrekryterade Victor Nilsson. Han har genomfört sin utbildning vid Linköpings universitet och kommer senast ifrån Mosstorpsskolan. Victor kommer ingå i handledarlaget för år 4.

Dennis Svensson kommer tillbaka till oss på heltid i februari efter att ha varit föräldraledig deltid under höstterminen.

Vi hälsar i och med detta våra två nya medarbetare välkomna till oss på Jönsbergska samt tillönskar Sofie och Johan all lycka till.

Med vänlig hälsning,
Patrik Jönsson
Patrik Andersson
(Skolledning)

0 Shares:
Du kan även uppskatta
Läs mer

Julavslutning

Idag onsdag 18 december hade Jönsbergska Idrottsskolan julavslutning. Efter en kort samling i Vasaparken gick alla elever i…