Vecka 12 – år 7

Hej!

En omtumlande vecka är till ända. Många elever kunde tyvärr inte fullfölja sina praoplatser på grund av smittorisken av Coronaviruset. Det blev hemstudier för många elever.

Norrköpingsstafetten

Under förra veckans föräldramöten informerade vi om deltagande i denna stafett 3 juni. Intresset från föräldragrupperna var positiv. Roligt! Arrangörerna har meddelat att de har som mål att genomföra stafetten som planerat, även om det såklart fortfarande är oklart. Vi återkommer med besked när de tagit ett beslut. Med andra ord, preliminärboka 3 juni i kalendern.

Läxor:

NO: enligt gällande planering. Absolut sista dag för inlämning av laborationsuppgiften är tisdag 24 mars. Lämna gärna in tidigare.

Spanska: Tapias grupp: Läxa till onsdag 25/3 är de oregelbundna verben SER, IR, TENER och ESTAR. Verben finns på s.80-81 i Vale 7 och även på OneDrive. Luisas grupp: Läxa till onsdag 25/3 är att kunna uttrycka sig med enkla meningar i futurum (framtid). Se s.81 i Vale 7 och dokument på OneDrive.

Tyska: Läxa till onsdag v. 13: Glosor. Se övning “Kapitel 9a” under fliken “Genau 2” på glosor.eu. Läs kapitel 9a i textboken samt lyssna på ljudfilen på ovningsmastaren.se.

Engelska:
Ingen eng-läxa för silvies eng grupp. Men realia-arbetet ska lämnas in fredag v.14. Ingen läxa i Luisas grupp. De jobbar med att skriva text om Storbritannien. Den ska vara klar vecka 14.

Historiaprov : tisdag 24 Mars är det prov på Romariket och Imperialismen. På OneDrive står vad eleverna ska läsa på.

Viktiga datum

Vecka 15: påsklov
Vecka 16: temavecka
Vecka 17: ons 22/4 Föräldraråd
Vecka 18: fre ledig – 1 maj
Vecka 21: ons 20/5 Borgsmodagen
Vecka 21: tor – fre 21-22/5 ledigt
Vecka 23: temavecka
Vecka 24: mån 8/6 volleybollturnering
Vecka 24: tis 9/6 fotbollsdagen
Vecka 24: ons 10/6 skolavslutning

0 Shares:
Du kan även uppskatta
Läs mer

Vecka 50 år 7

Hej alla elever och föräldrar! Nästa vecka är sista veckan innan julledigheten. På måndagen avslutas temaveckan. Under tisdagen…
Läs mer

Vecka 7 – år 7

Hej alla elever och föräldrar! I veckan har eleverna genomfört vår årliga handbollsturnering. Det bjöds på stor underhållning…