Vecka 13 – år 7

Hej!

Specialisering

Nu har det blivit dags att göra sitt val inför nästa års specialisering. Det kan vara en idrott som eleverna redan utövar på fritiden och vill ha mer av eller så kan det vara en idrott som de helt enkelt tycker är rolig. Eleverna gör sitt val i Nova. Klicka på ”övrigt” och välj Specialisering. Det är viktigt att välja ett första-, andra- och tredjehandsval. Det är elevernas val som avgör vilka idrotter som kommer genomföras. Det krävs att det blir tillräckligt många som önskar en viss idrott för att den ska kunna genomföras. Utöver de idrotter som vi erbjuder finns det möjlighet att ha en egen idrott. Krav för detta är att träningen bedrivs mellan klockan 08.00 – 09.00 varje torsdag morgon samt ordna med en egen tränare och träningslokal som bekostas och ombesörjs av den enskilda eleven. Om någon önskar detta behöver ni skicka ett mejl till Joel (joel.torndahl@jonsbergska.se) med tankar om upplägg, tränare och lokal.

Valet måste fyllas i senast 1 april. Viktigt att välja en idrott som ni vill ha hela nästa läsår. Frågor om specialiseringen besvaras av Joel.

Läxor:

Tyska: Läxa till onsdag v. 14. Glosor. Se övning “Kapitel 9b” på glosor.eu. Läs och lyssna på kapitel 9b i textboken och på ovningsmastaren.se. Du ska kunna förstå och själv läsa texten.

Spanska år 7: Inlämning och redovisning av realia-arbetet på onsdag 1/4.

Viktiga datum

Vecka 15: påsklov
Vecka 16: temavecka
Vecka 17: ons 22/4 Föräldraråd
Vecka 18: fre ledig – 1 maj
Vecka 21: ons 20/5 Borgsmodagen
Vecka 21: tor – fre 21-22/5 ledigt
Vecka 23: temavecka
Vecka 24: mån 8/6 volleybollturnering
Vecka 24: tis 9/6 fotbollsdagen
Vecka 24: ons 10/6 skolavslutning

0 Shares:
Du kan även uppskatta
Läs mer

Vecka 50 år 7

Hej alla elever och föräldrar! Nästa vecka är sista veckan innan julledigheten. På måndagen avslutas temaveckan. Under tisdagen…