Vecka 16 år 5

Hej elever och föräldrar! 

Prao 

Vi hoppas eleverna har haft en givande PRAO. På måndag tar eleverna med sig sina PRAO-lappar som de fått på SO-lektionen till skolan, för uppföljning av upplevelse/ arbetsuppgifter m.m. 

Friidrott 

Nu har vi påbörjat perioden med friidrott i idrotten. Detta kommer avslutas, som varje år, med en friidrottsdag på Norrköpings Friidrottsarena vecka 21. Men redan nu börjar vi vässa formen och som en del av det kommer eleverna på tisdag nästa vecka, den 26/4, besöka Friidrottsarena Stadium vid Himmelstalund. Vi åker direkt efter lunch, de som har busskort åker buss (som när vi åkte skridskor) och de som inte har busskort åker med oss handledare. Eleverna slutar på plats vid Stadium Arena kl. 14.30 denna dag. Medtag lämpliga kläder att friidrotta i.  

Jönsbergska Open 2022 

Det var högt tryck på anmälan till golftävlingen den 3e juni. Den är nu fullbokad. Vi vill dock påminna om att det fortfarande går att anmäla sig till ”prova på-golf”. Då ingår klubbor, bollar och hamburgare för 175 kr. Anmälan sker till christoffer.hagsell@jonsbergska.se 

 
Ämnesuppdatering  

Engelska: Just nu jobbar vi intensivt med muntliga övningar. Vi kommer att ha muntliga examinationer efter Påsklovet. Vi tränar muntligt under engelska lektioner, men utmanar eleverna att även träna hemma.  
 
Läxor 

Engelska: På fredag ska spela upp dialogerna som vi har skrivit i skolan. Eleverna ska träna på dem hemma, så att de kan dialogerna utantill.  

SO: Måndag- Läs sid sid 52-54 i religionsboken om berättelsen om Moses. På Sve/SO:n ser vi en film om detta. 

Matematik: Lämna in läxa 15 
 
Prov VT-22 

V16: 

V17: 

V18: 

V19: 

V20: 

Torsdag: Matematikprov kap 6 

Fredag: NO-prov kap 5 

V21: 

Måndag: Religion (Kristendom, Judendom, Islam) 

V22: 
 
Viktiga datum VT-22 

V21: Friidrottsdag onsdag, Kristi himmelsfärdsdag torsdag, Klämdag fredag 

V22: Temavecka Idrott OCH hälsa, Besöka Visualiseringscenter tisdag 

V23: Nationaldag måndag, Volleybollturnering tisdag, Fotbollsturnering onsdag, Skolavslutning Matteuskyrka kl.10.00 torsdag  
 
Tack för gott samarbete Gusten, Luisa, Sofia och Dennis. 

0 Shares:
Du kan även uppskatta
Läs mer

Vecka 22 år 5

Hej elever och föräldrar!  Denna vecka har varit fullspäckad och eleverna har fått visa sina färdigheter i allt…
Läs mer

Vecka 33 år 5

Hej elever och föräldrar!  Nu har skolan äntligen börjat igen och denna vecka har fokus legat på att stärka gruppen,…