Vecka 17 år 5

Hej elever och föräldrar! 

I tisdags var vi iväg på Stadium Friidrottsarena och vässade formen inför friidrottsdagen om några veckor. Besöket verkar ha varit uppskattat av eleverna och de skötte sig utmärkt hela eftermiddagen. Nästa vecka löper på i vanlig ordning utan schemabrytande aktiviteter. 

Jönsbergska Open 2022 

Det var högt tryck på anmälan till golftävlingen den 3e juni. Den är nu fullbokad. Vi vill dock påminna om att det fortfarande går att anmäla sig till ”prova på-golf”. Då ingår klubbor, bollar och hamburgare för 175 kr. Anmälan sker till christoffer.hagsell@jonsbergska.se  
 
Läxor  

SO: Tisdag (5A) / Torsdag (5B)- Kunna begreppen i begreppslistan kopplade till Judendomen. Begreppslistan är delad med eleverna på Teams under SO-Religion-Judendomen och heter “Begrepp Judendom läxa”. Begreppen ska kunna förklaras kortfattat. 

Matematik: Lämna in läxa 16 

Engelska: Läxa till torsdag v.18 är att kunna glosorna muntligt och skriftligt. Eleverna ska även kunna läsa och översätta texten “India an enormous country”. Lyssna på texten och träna uttal på egen hand: Sanoma Utbildning : Övningsmästaren (ovningsmastaren.se) 
 
Prov VT-22 

V18: 

V19: 

V20: 

Torsdag: Matematikprov kap 6 

Fredag: NO-prov kap 5 

V21: 

Måndag: Religion (Kristendom, Judendom, Islam) 

V22: 
 
Viktiga datum VT-22 

V21: Friidrottsdag onsdag, Kristi himmelsfärdsdag torsdag, Klämdag fredag 

V22: Temavecka Idrott OCH hälsa, Besöka Visualiseringscenter tisdag 

V23: Nationaldag måndag, Volleybollturnering tisdag, Fotbollsturnering onsdag, Skolavslutning Matteuskyrka kl.10.00 torsdag  
 
Tack för gott samarbete Gusten, Luisa, Sofia och Dennis. 

0 Shares:
Du kan även uppskatta