Vecka 2 – år 4

Välkomna tillbaka efter ett härligt jullov. Hoppas ni har haft det bra och är sugna på att komma tillbaka. Stort tack för den fina julgåvan, mycket uppskattad.

Utvecklingssamtal

Nästa vecka börjar utvecklingssamtalen. Ni ska ha fått en länk skickad till er mail som ni följer och bokar en tid som passar er. Har ni inte fått ett mail eller att ingen av tiderna fungerar hör ni av er till handledarna.

Busskort

Under vårterminen kommer Martin Gustafsson (martin.gustafsson@jonsbergska.se) vara ansvarig för busskorten då Johan Larsson går hem på föräldraledighet. Alla frågor rörande busskort hanteras framöver av Martin. Om kortet tappas bort eller det slutar fungera tar ni kontakt med honom.

Föräldraledighet

Johan Larsson gör nu sin sista vecka på skolan och går sedan på föräldraledighet. Han är tillbaka till terminsstart i augusti. Hans undervisning tas över av Victor Nilsson som under denna vecka gått med Johan och börjat lära känna eleverna.

Vinterfriluftsdag

Vinterfriluftsdagen för år 4-8 arrangeras vid Romme Alpin måndagen den 9 mars (vecka 11) och vinterlägret för år 9 arrangeras i Idre fjäll söndagen den 22 mars – torsdagen den 26 mars. För de elever som inte vill åka utförsåkning erbjuds andra alternativ på de olika destinationerna. 

Valet gör eleverna tillsammans med sina vårdnadshavare på nedanstående länkar senast måndagen den 13:e januari. Följ instruktionerna i formuläret genom länken nedan för att göra beställningar avseende ev. hyra, ev. lunch och ev. medföljande vårdnadshavare.  

Betalning av eventuella tillval sker i samband med beställningen, dock senast måndagen den 13:e januari. Betalning sker kontant i ett kuvert märkt med namn och BAS- grupp eller via Swish till telefonnummer 1235200787 märkt med elevens namn och BAS- grupp. Mer information om de olika resorna finns att ladda ner på hemsidan. Vi ser fram emot några av läsårets roligaste dagar tillsammans med era barn!

Vinterfriluftsdag år 4-8 Romme Alpin 9 mars

Läxor

Engelska: Glosor och text till vecka 3.

Viktiga datum under vårterminen

29 januari – Föräldraråd klockan 18.00
3 februari – Alla på snö (preliminärt)
17 till 21 februari – Sportlov
27 till 28 februari – Studiedagar
9 mars – Romme, vinterfriluftsdag
12 mars – Föräldramöte
6 till 13 april – Påsklov 
14 till 17 april – Temavecka
22 april – Föräldraråd klockan 18.00
1 maj – Ledigt
18 till 19 maj – PRAO år 4
20 maj – Borgsmo friidrottsdag
21 maj – Kristi himmelsfärdsdag, ledigt
22 maj – Klämdag, ledigt
1 till 5 juni – Temavecka
8 juni – Volleybollturnering
9 juni – Fotbollsturnering
10 juni – Skolavslutning i Matteus Kyrka

Trevlig helg

Christoffer, Frida, Johan, Silvie och Victor

0 Shares:
Du kan även uppskatta
Läs mer

Vecka 6 – år 4

Hej alla elever och föräldrar! Nästa vecka är sista veckan innan ett skönt och välbehövligt sportlov. Senaste veckan…