Vecka 2 – år 6

Hej på er

Det var en samling pigga och glada barn vi återsåg vid terminsstarten. Härligt att se!

Nu är vi igång igen med full kraft.

Inom kort kommer vi att åka skridskor med år 6 – fredag vecka 4. Så vi ber er att kolla upp tillgången på skridskor där hemma så att barnen är redo när det är dags. Det blir bara ett skridskopass i år, så har man inga skridskor så kanske man kan kolla runt med vänner och bekanta om det finns några man kan låna. Hör av er till oss om det inte går att lösa.

Här kommer sista påminnelsen om att anmälningar och betalning till årets vinterfriluftsdag i Romme 9/3. Senast måndag ska anmälan och ev. betalning vara klart.

Valet gör eleverna tillsammans med sina vårdnadshavare på nedanstående länkar senast måndagen den 13:e januari. Följ instruktionerna i formuläret genom länken nedan för att göra beställningar avseende ev hyra, ev lunch och ev medföljande vårdnadshavare. 

Betalning av eventuella tillval sker i samband med beställningen, dock senast måndagen den 13:e januari. Betalning sker kontant i ett kuvert märkt med namn och BAS- grupp eller via Swish till telefonnummer 1235200787 märkt med elevens namn och BAS- grupp. Mer information om de olika resorna finns att ladda ner på hemsidan. Vi ser fram emot några av läsårets roligaste dagar tillsammans med era barn!

Busskort

Under vårterminen kommer Martin Gustafsson (martin.gustafsson@jonsbergska.se) vara ansvarig för busskorten då Johan Larsson går hem på föräldraledighet. Alla frågor rörande busskort hanteras framöver av Martin. Om kortet tappas bort eller det slutar fungera tar ni kontakt med honom.

Läxor och prov

Tyska: Rätta sitt prov som skrevs innan jul. Repetition av siffrorna 1-12. 
Siffrorna 13-20, samt orden plus, minus, delat med, och gånger. Se textboken eller övningen “Siffror 1-20” på glosor.eu.

Informationssamtalen är igång och vi påminner er om att kolla igenom de omdömen som finns i Nova inför samtalen. Väl mött!

Trevlig helg önskar Lisen, Patrik, Tapia och Joel

 Viktiga datum för vårterminen:

29/1 Föräldraråd

3/2 + 5/2 NP svenska

17-21/2 Sportlov

27-28/2 Studiedag

9/3 Rommeresan

11/3 Föräldramöte

31/3 + 2/4 NP engelska

6-13/4 Påsklov

14-17/4 Temavecka

22/4 Föräldraråd

5/5 + 7/5  NP Matematik

11-12/5 Prao

20/5 Friidrottsdag Borgsmo

22/5 Klämdag

1-5/6 Temavecka

8/6 Volleybollturnering

9/6 Fotbollsturnering

10/6 Skolavslutning

0 Shares:
Du kan även uppskatta
Läs mer

Vecka 4 – år 6

Hej elever och föräldrar, Nu är vi i full gång med utvecklingssamtalen och vi vill tacka för de samtalen som…