Vecka 2 – år 8

Bild från fotbollsturnering inomhus.

Hej alla elever och vårdnadshavare! 

Hoppas alla haft en skön ledighet och kommit igång med arbete och praktik.  
Vi handledare vill börja med att tacka alla för den fina julgåvan.  

Vi hoppas att alla elever trivs på sin praoplats och påminner även om att de har en skriftlig uppgift som ska göras under praoperioden.  

Innan vi gick på jullov bestämde sig 8B att hoppa av Jönsbergskas fotbollsturning (tidigare JB-natta). Det innebär att 8A tillsammans med oss handledare och föräldrar ska genomföra denna turnering. Vi har tillsammans gjort en inbjudan som mailats till samtliga rektorer i Norrköpings kommun, eleverna har även fått inbjudan i pappersform för att kunna besöka skolor och marknadsföra turneringen. Vi kommer under dagen maila alla er föräldrar så även ni kan sprida denna inbjudan på era arbeten, idrottsföreningar eller där ni tycker det passar. Vi handledare skulle tycka att det vore väldigt roligt om vi tillsammans lyckas genomföra denna turnering.  

Info från ledning 

Nu är snön här och valet till 2020 års vinterfriluftsdagar är aktivt. Vinterfriluftsdagen för år 4-8 arrangeras vid Romme Alpin måndagen den 9 mars (v11) och vinterlägret för år 9 arrangeras i Idre fjäll söndagen den 22 mars – torsdagen den 26 mars. För de elever som inte vill åka utförsåkning erbjuds andra alternativ på de olika destinationerna.  

Valet gör eleverna tillsammans med sina vårdnadshavare på nedanstående länkar senast måndagen den 13:e januari. Följ instruktionerna i formuläret genom länken nedan för att göra beställningar avseende ev hyra, ev lunch och ev medföljande vårdnadshavare.   

Betalning av eventuella tillval sker i samband med beställningen, dock senast måndagen den 13:e januari. Betalning sker kontant i ett kuvert märkt med namn och BAS- grupp eller via Swish till telefonnummer 1235200787 märkt med elevens namn och BAS- grupp. Mer information om de olika resorna finns att ladda ner på hemsidan. Vi ser fram emot några av läsårets roligaste dagar tillsammans med era barn! 

Vinterfriluftsdag år 4-8 Romme Alpin 9 mars 

Vinterläger år 9 Idre Fjäll 22 mars – 26 mars 

Busskort 

Under vårterminen kommer Martin Gustafsson (martin.gustafsson@jonsbergska.se) vara ansvarig för busskorten, då Johan Larsson går hem på föräldraledighet. Alla frågor rörande busskort hanteras framöver av Martin. Om kortet tappas bort eller det slutar fungera tar ni kontakt med honom. 

Vecka 2 

Ons – Fre: Prao 

Vecka 3 

Prao 

Vecka 4  

Måndag (20/1): Ordinarie schema 

Trevlig helg önskar era handledare 

0 Shares:
Du kan även uppskatta