Vecka 21 – år 4

Hej alla elever och föräldrar!

Inställd lektion 4B

På onsdag 27/5 kommer bildlektionen för 4B (8:10-9:10) att ställas in på grund av att Gusten är iväg på klassresa med årskurs 9. Gusten har planerat detta sedan tidigare vilket gör att eleverna inte missat något, utan har arbetat klarat med det de jobbat med. 4B börjar alltså 9:30 istället.

Golf

På tisdagen den 2 juni, v.23 på temaveckan, kommer eleverna i årskurs 4 att åka till Söderköpings Golfklubb för att prova på golf. Som golfkunnig eller golfintresserad förälder får man gärna följa med och hjälpa till under dagen.

Samling 8:45 (Söderköpings Golfklubb, Hylinge Golfbana, 605 96 Norrköping)

Eleverna slutar cirka 14:00 ute vid golfbanan.

4A kommer spela golf mellan klockan 9-11.
4B kommer spela golf mellan klockan 12-14

När eleverna inte spelar golf kommer de ha utelektion/NO med Victor.  

Skolan står för lunch under dagen, pannkakor kommer köras ut till eleverna.

Ta gärna med varma kläder, fika, dricka och något lättare att stoppa i magen om man blir hungrig.

Om du har möjlighet att skjutsa fler barn i din bil, eller inte har möjlighet att skjutsa ut ditt barn till golfbanan får ni gärna höra av er!

Tisdagen den 7 juli, kommer det finnas möjlighet för de elever som fastnat för golfen att ta grönt kort. Golfklubben avsätter en dag endast för Jönsbergskas elever. Mer info kommer.

Badhuset

På fredagen 5 juni, v.23 (Temaveckan) kommer eleverna vara en heldag på badhuset. De kommer göra simprov men även ha fri lek. Just den dagen behöver eleverna ha med sig egen matsäck, fika och dricka. Mer info om tider kommer i nästa veckobrev.

Information från trivselgrupperna

I denna speciella tid behöver vi tyvärr meddela att vi ställer in vårterminens planerade klassaktivitet. Tanken var att vi tillsammans i klass 4 a och b skulle arrangera en familjeaktivitet i samband med Norrköpingsstafetten. Då vi vill följa och respektera Folkhälsomyndighetens rekommendationer, råd och riktlinjer, har vi beslutat att inte anordna någon aktivitet denna termin. Vi hoppas att världen ser annorlunda ut i höst och att vi får nya möjligheter till glädje och samvaro!

Allt gott!

Varma hälsningar trivselgrupperna i klass 4a och b!

Info 4b

Hälsningar från klassföräldrarna i 4b.

Hej, för att få information om aktiviteter för 4b ber vi er att gå med i Facebook-gruppen.( https://www.facebook.com/groups/1494471387381836/)

Annars söker ni på gruppen Jönsbergska 4B. Vill ni hellre ha info genom mail så kan ni maila till lindacupan@hotmail.com.

Läxor:

Tack för gott samarbete era handledare/
Christoffer, Frida, Silvie, Victor och JohanViktiga datum under vårterminen
1 till 5 juni – Temavecka
8 juni – Volleybollturnering
9 juni – Fotbollsturnering

0 Shares:
Du kan även uppskatta