Vecka 21 år 6

Hej hej! 

Detta har varit sista normala skolveckan innan temavecka nästa vecka. Det har på många håll varit rörigt och många elever behöver påminnas om att vi fortfarande är i skolmiljö och här har vi regler och arbetsro som ska följas. 

Läsårsutvärdering

Gör gärna läsårsutvärderingen för läsåret 2020-2021. Klicka på länken https://www.jonsbergska.se/nova2/utvardering_foralder.php

Nedan följer information kring våra schemabrytande aktiviteter under de sista skoldagarna – det är olika tider och detaljer att hålla reda på! 

Som ni kan läsa lite längre ned i veckobrevet, har Katja idag informerat eleverna om att hon kommer att sluta på Jönsbergska Idrottsskolan till hösten 2021 och fortsätta jobba på Centrala Elevhälsan i Finspång. Jag vill passa på att tacka alla föräldrar för ett bra och konstruktivt samarbete under de gångna åren – och att jag har haft förtroendet att följa och guida era barn. Det har varit en underbar upplevelse och det kommer att vara mycket svårt att lämna. Jag kommer säkert att kolla hur det går för alla era fina ungdomar. /Katja 

Cykelutflykt 

Under kommande vecka åker 6B på cykelutflykt måndag och tisdag. Vi flyttade fram utflykten några dagar eftersom Joel insjuknat och således inte hade kunnat delta. Som bonus får vi, om det håller i sig, bättre väder kommande vecka! 

Temavecka 

Schema för temaveckan ligger ute på hemsidan. Eleverna börjar kl. 8:30 och slutar 14:30 varje dag. Bra att ha koll på 

Måndag: 6A får ha med sig fika till eftermiddagens vistelse i Vrinneviskogen. 
Tisdag: Uteidrott för 6A 
Onsdag: Samling utanför badhusets entré 8.30. 
Torsdag: 6A ska prova på kampsport. Medtag idrottskläder 
Fredag: 6B ska prova kampsport. Medtag idrottskläder 

Volleybollturnering 7 juni 
Vi spelar en turnering tillsammans med år 7. Mer info och exakta tider kommer i nästa veckobrev. 

Fotbollsturnering 8 juni 
Enligt tradition avslutar vi terminen med en fotbollsdag i Smedby (PreZero Arena). Det är en turnering för 4-6 och en för 7-9. Lag anslås på skolan senast dagen innan. Elever som anmält att de vill hjälpa till att döma under dagen får gärna ta med sig en egen visselpipa. Fotbollsskor och benskydd rekommenderas, men är inget krav. Samling inne på arenan hos sina handledare 8.10. (Skol-IF samlas 7.30). Dagen avslutas ca. 14.00. Medtag egen matsäck! 

Information från Skolledningen 

Katja Körnich som har arbetat hos oss sedan 2012 har blivit erbjuden en tjänst inom den centrala elevhälsan i Finspångs kommun och har därför valt att gå vidare för nya utmaningar i sin karriär. Katja arbetar kvar hos oss terminen ut och påbörjar från höstterminen jobbet hos Finspångs kommun. Vi tackar Katja för ett väl genomfört arbete under alla år och önskar henne ett stort lycka till med sina nya utmaningar. Välkommen tillbaka till oss i framtiden när du saknar oss! 

Planeringen inför hösten pågår sedan en tid tillbaka. 

Som vanligt är ni hjärtligt välkomna att höra av er om ni har frågor kring ovanstående.  

Vi önskar er alla en trevlig helg! 

Patrik Jönsson, rektor 

Vi önskar er en trevlig helg! 

Sophia, Joel, Katja och Eva 

 
 
Viktiga datum 

 
v.22       31 maj – 1 juni cykling med övernattning 6B 

v. 22      Temavecka 

v. 23      9/6 skolavslutning 

0 Shares:
Du kan även uppskatta