Vecka 21 år 8

Hej! 

 
Sommaren närmar sig med stormsteg. Vecka 22 är det temavecka med inriktning idrott och hälsa (idrott och NO). 

Läsårsutvärdering

Gör gärna läsårsutvärderingen för läsåret 2020-2021. Klicka på länken https://www.jonsbergska.se/nova2/utvardering_foralder.php

Information från Skolledningen 

Katja Körnich som har arbetat hos oss sedan 2012 har blivit erbjuden en tjänst inom den centrala elevhälsan i Finspångs kommun och har därför valt att gå vidare för nya utmaningar i sin karriär. Katja arbetar kvar hos oss terminen ut och påbörjar från höstterminen jobbet hos Finspångs kommun. Vi tackar Katja för ett väl genomfört arbete under alla år och önskar henne ett stort lycka till med sina nya utmaningar. Välkommen tillbaka till oss i framtiden när du saknar oss!  

Planeringen inför hösten pågår sedan en tid tillbaka.  

Som vanligt är ni hjärtligt välkomna att höra av er om ni har frågor kring ovanstående  

Vi önskar er alla en trevlig helg! 
Patrik Jönsson, rektor 

 
KLASSRESA 2006B 

Vi har verkligen försökt få fram offerter, faktabaserad info för jämförelser, prisbild etc utifrån de önskemål som ungdomarna har gällande resan i 9:an, men alla researrangörer hänvisar till, att tidigast i höst går det att få fram ordentliga förslag för grupper inför våren-22, m h t pandemin. Vår föräldragrupp föreslår därför att det bildas en ”resegrupp” av frivilliga föräldrar främst, men gärna även elever så klart, direkt vid start HT-21. Kanske har vi en hel bunt föräldrar med fina kontakter, nätverk och med lite tid över för att rodda i allt detta kring den kommande spännande resan.  

 (Datum för resan måste synkas med A-klassen, val av resmål, Plan B, priser, vad ska ingå – charter el reguljärt osv. Det finns många frågor som vi tror att en resegrupp kan bena ut!) 

KLASSKASSAN 2006B 

Vidare skulle Stefan – vår kassör – vilja göra en påminnelse om inbetalningar för vårterminen-21. 

  • Dels den vanliga terminsinbetalningen för VT-21: 220 kr 
  • Pant VT-21: 200 kr 
  • Samt EXTRA pant VT-21: 200 kr ELLER det man lyckats ”panta ihop”. (Den extra panten var enbart en åtgärd vid sidan av det fina jobb som eleverna gjorde på Econova i våras med sortering av fröer och för att helt enkelt få in ytterligare lite extra pengar till kassan, när det tyvärr inte gick att anordna någon sammankomst/aktivitet eller annan typ av försäljning med hänsyn till restriktionerna).  
  • Swish, Stefan Larsson: 0733-98 02 45 

Så hoppas vi alla att under höstterminen kommer det se betydligt ljusare ut för nya projekt, andra aktiviteter än bara ”pant”-inbetalningar givetvis! 

Klassföräldrar nästa läsår, år 9 
 
Gustav W-Ö 
Linnéa W 
Julia W 
Lukas V 
 

Läxor och prov 

 
Prov  
 
Viktiga datum under vårterminen 2021 
 
Vecka 22: temavecka  
7 juni: volleybollturnering  
8 juni: fotbollsturnering  
9 juni: skolavslutning 

0 Shares:
Du kan även uppskatta