Vecka 21 år 9

Bild från Gotland runt i kajak 2018.

Hej! 

Hej elever och föräldrar, 

Nästa vecka är klass 9B på klassresa. Ha det så kul!  
 
Klass 9A har temavecka med inriktningen idrott och hälsa (och NO). 
 
Se schemat för temaveckan här under (ladda ner eller öppna online).  

Meddelande från skolledningen 

Vi vill med dessa rader göra er vårdnadshavare uppmärksamma på händelser som har skett i samband med hemfärd från skolan under veckan som har gått. Vid två tillfällen i onsdags eftermiddag utsattes skolans elever av två maskerade ungdomar, i samband med hemfärd från skolan. Händelserna inträffade i närheten av hundrastgården vid Vrinneviskogen. En maskerad ungdom har också observerats vid andra tillfällen under veckan. Polisen är inkopplad och vi har pratat om händelserna med berörda elever och klasser under veckan. Vi vill gärna att ni pratar om händelserna hemma och hjälper oss i vårt förebyggande arbete. 

Hör gärna av er om ni undrar över något eller har information som kan hjälpa oss i vårt fortsatta arbete! Tack för ett gott samarbete och trevlig helg! Hälsningar, Patrik Jönsson, rektor. 

 
Idrott 

De friidrottsfilmer som eleverna spelat måste ha redigerats och skickats in (via melj eller annan lösning enligt överenskommelse) senast tisdag den 24 maj. Se till att klippa ihop era genomföranden till en film per grupp. Filmen ska innehålla en instruktionsfilm/gren samt det bästa genomförandet från varje person i gruppen i respektive gren (längdhopp, kulstötning, häcklöpning och höjdhopp). 
 
Avslutningsveckan 

Avslutningsmiddag för eleverna är den 7 juni klockan 18.00 (samling klockan 17.45 utanför) på skolan. Skolavslutningen är klockan 10.00 i Matteuskyrkan.  
 
 
Läxor 

Inga läxor. 

 
Provschema år nio 

År 2022 

Maj 2022 

Viktiga datum under vårterminen 2022 
 
6/6 Nationaldagen 
7/6 Volleybollturnering (avslutningsmiddag klockan 18.00) 
8/6 Fotbollsturnering 
9/6 Skolavslutning (startar klockan 10.00 i Matteuskyrkan) 

0 Shares:
Du kan även uppskatta