Vecka 22 år 4

Hej på er! 

Vi vill börja med att tacka alla elever för en väl genomförd temavecka. Vi har under veckan bland annat arbetat med att hålla andan, ta pulsen, prata om sömn, gjort fruktsallad och varit på badhuset. Veckan avslutades med en handledardag där vi handledare planerat samarbetsövningar och filmmys med popcorn. Vi tror att alla hade en rolig dag och det verkade som att det blev uppskattat.  

Vecka 22 

Tisdag Volleybollturnering 

Vi kommer att ha städdag och volleybollturnering i hallen. Samling i stora hallen kl 08.00 ombytta och klara. Under förmiddagen har vi gruppspel och städning av klassrummet och under eftermiddagen är det slutspel. Ta med idrottskläder. Mer info och tider finns på hemsidan. Avslut ca 14.15 efter gemensam prisutdelning.  

Onsdag Fotbollsturnering 

Info se hemsidan. Saml Ta med matsäck för hela dagen. Kläder efter väder och tänk på att smörja in med solskydd vid sol.  

Torsdag 

Sommaravslutning Matteuskyrka. Vi samlas kl. 09.30 vid krematoriet för en gemensam promenad till kyrkan. För alla som vill titta så är ni välkomna till kyrkan kl. 10.00. Efteråt samlas vi en kort stund utanför kyrkan för att önska varandra glad sommar.  
 
Utvärdering av läsåret 2021 – 2022 

Varje år har du som förälder möjligheten att utvärdera Jönsbergska Idrottsskolan. Vi är tacksamma för dina synpunkter. Gör utvärderingen via https://www.jonsbergska.se/nova2/utvardering_foralder.php

Tack och nästa termin 

Det här blir vårt sista veckobrev för terminen och vi vill passa på att tacka för att vi får låna era barn och för ett bra samarbete under året som har gått. Vi ses igen den 15 augusti kl. 10.00 – 12.30 för upprop till år 5. 

Första veckan har vi försäsongsträning, det innebär en badhusdag på tisdagen, där vi tävlar och samarbetar tillsammans i fadderslingorna. Vi avslutar veckan med läger och övernattning på skolan.  

Vi önskar er alla ett riktigt härligt sommarlov så ses vi igen i augusti! 

Mujo, Frida, Tony och Malin 

Prov  

Viktiga datum 

Vecka 22 Temavecka 

6/6 Nationaldag 

7/6 Volleybollturnering 

8/7 Fotbollsturnering. Ta med matsäck. 

9/6 10.00 skolavslutning Matteuskyrkan 

Vi handledare önskar er en trevlig helg! 

/Tony, Mujo, Malin och Frida 

0 Shares:
Du kan även uppskatta