Vecka 22 år 4

Hej 
 

Läsårsutvärdering

Gör gärna läsårsutvärderingen för läsåret 2020-2021. Klicka på länken https://www.jonsbergska.se/nova2/utvardering_foralder.php

Vi lämnar en väldigt härlig TEMA-vecka bakom oss, fullspäckad av roliga aktiviteter och nya upplevelser. Att vädergudarna dessutom varit med oss under hela veckan får vi tacka för. Vi har bland annat spelat golf och baseball (som en del av vår “prova-på- vecka”), övat livräddning vid vatten och gått tipspromenad. Eleverna har varit otroligt duktiga och vi handledare känner tillit till dem, vilket är särskilt viktigt vid dessa schemabrytande aktiviteter. Vi handledare vill också rikta ett stort tack till er föräldrar som ställt upp med skjuts och hämtning, hjälpt till vid golf och undervisat oss i baseball. Det gör att vi kan planera och genomföra dessa aktiviteter som vi vet uppskattas mycket av eleverna.  

Nästa vecka, som ju blir avslutningsveckan, går eleverna bara måndag och tisdag i skolan, då avslutningen i år sker digitalt och ses av elever och föräldrar hemifrån (länk läggs ut på hemsidan på onsdag). Avslutningsveckan ser ut enligt följande: 

Måndag 7 juni är det dags för volleybollturnering, årskurs 4 kommer att spela tillsammans med årskurs 5. Samling 8:00. Efter turneringen planeras det handledaraktiviteter. Dagen avslutas kl. 14.00

Enligt tradition avslutar vi terminen den 8 juni med en fotbollsdag i Smedby (PreZero Arena). Det är en turnering för 4-6 och en för 7-9. Lag anslås på skolan senast dagen innan. Elever som anmält att de vill hjälpa till att döma under dagen får gärna ta med sig en egen visselpipa. Fotbollsskor och benskydd rekommenderas, men är inget krav. Samling inne på arenan hos sina handledare 8.10. (Skol-IF samlas 7.30). Dagen, och läsåret, avslutas ca. 14.00. Medtag egen matsäck! 

 
Läxor:    

 
Prov: 
 
 
Viktiga datum: 

Vecka 23: Volleybollturnering måndag, Fotbollsturnering tisdag,  

0 Shares:
Du kan även uppskatta