Vecka 22 år 5

Hej elever och föräldrar! 

Läsårsutvärdering

Gör gärna läsårsutvärderingen för läsåret 2020-2021. Klicka på länken https://www.jonsbergska.se/nova2/utvardering_foralder.php

Veckan som gått 

Under veckan har eleverna tagit del av en rad aktiviteter. Badhuset och Folkparken har varvats med fikastunder. Vi handledare är väldigt nöjda och eleverna har skött sig utmärkt. Vi vill även passa på och tacka Fredrik som hjälpte oss i Folkparken och instruerade i bland annat discgolf och ultimate frisbee. 

Volleybolldag måndag 

Måndag 7 juni är det dags för volleybollturnering, årskurs 5 kommer att spela tillsammans med årskurs 4. Samling 8:00 i idrottshallen. Efter turneringen planeras det handledaraktiviteter. Dagen avslutas 14:00. 

Fotbollsdag tisdag 

Tisdag 8 juni spelas den årliga fotbollsturneringen på PreZero Arena (tidigare Suez Arena och tidigare än så, Mirum Arena, Svärmaregatan 8). Eleverna ska då ha med sig matsäck och fika, samt dryck och vattenflaska. Medtag rätt och ordentligt med kläder. Fotbollskor och benskydd rekommenderas men är inget krav. Ombyte sker hemma. Tider för dagen är 8:00-14:00. Då fotbollsdagen är sista dagen för eleverna, avslutar vi dagen med lite handledartid där vi önskar alla elever ett härligt sommarlov.  

Skolavslutning onsdag 

Skolavslutningen kommer även i år ersättas av ett digitalt avslutningsprogram. År 9 kommer att spela in ett avslutningsprogram med varierat innehåll likt vår sedvanliga skolavslutning med musik, betygsutdelning och stipendieutdelningar, men också andra inslag. Programmet läggs ut klockan 10.00 onsdagen den 9/6. Det betyder att elever, vårdnadshavare, släkt och vänner kan ta del av programmet hemifrån genom att titta på den inspelade versionen (som ni kommer kunna nå via vår hemsida). 

Ämnesuppdatering 

SO: Alla har genomfört SO-provet och resultaten kommer att finnas på Nova inom kort.  

Engelska: Några elever har under veckan missat de sista proven och kommer få göra dem under nästa vecka. Det kan vara så att man behöver stanna efter skoltid och göra sitt prov så att allt underlag kommer in. 

Viktiga datum VT21 
7 juni – Volleybollturnering 
8 juni – Fotbollsturnering 
9 juni – Skolavslutning 

Trevlig helg! 

Frida, Haggis, Johan, Silvie och Victor 

0 Shares:
Du kan även uppskatta