Vecka 22 – år 5

Hej alla barn och vårdnadshavare!

Nu är det bara en fullspäckad temavecka, en volleybollturnering och en fotbollsturnering som står mellan årskurs 5 och sommarlovet.

Vi vill börja med att ge femmorna en rejäl dos beröm för deras teaterföreställningar som genomfördes i måndags för årskurs 4. Komplimangerna och berömmet kommer från en massa olika håll av lärare och elever som tyckte att det genomfördes riktigt bra! Alla elever i femman bör ge sig själv en klapp på axeln.

Temavecka

Måndag: Vi är på skolan från 08.30-14.30, 5B har inneidrott och behöver ombyte.

Tisdag: Badhusdagen. Vi samlas utanför entrén till badhuset 08.30 och vi slutar 14.00 på plats.. Eleverna behöver ta med sig egen lunch. Vi kommer simma, öva livräddning, bada och leka.

Onsdag: Vi är på skolan från 08.30-14.30, 5A har inneidrott och behöver ombyte.

Torsdag: Vi är i folkparken hela dagen. Vi samlas på skolan 08.30 och går gemensamt till Folkparken. Där spelar vi frisbee, lagar mat på stormkök och leker. Eleverna behöver ta med ryggsäck för att kunna bära stormkök och mat från skolan. De behöver också ta med 1,5 liter vatten till matlagningen. Vi avslutar på skolan 14.30. De som har en egen disc får väldigt gärna ta med det tack. Även om nån har fler att låna ut så tar vi tacksamt emot den hjälpen.

Fredag: Vi är på skolan 08.30-14.30, det behövs ombyte för idrott ute.

De dagarna vi inte är på skolan är det okej att ta med sig fika, men använt sunt förnuft. Energidryck är inte okej.

Viktiga datum

V.23 temavecka

V.24 mån 8/6 volleybollturnering

V.24 tis 9/6 fotbollsdagen

V.24 ons 10/6 skolavslutning

0 Shares:
Du kan även uppskatta