Vecka 22 år 6

Hej elever och föräldrar! 

Vi handledare vill tacka eleverna för fantastiska dagar vid Ågelsjön. Eleverna skötte sig exemplariskt och vi handledare känner oss väldigt stolta. Vi vill även passa på och tacka för hjälpen med skjuts, utan er hjälp har vi inte möjlighet att komma iväg på äventyr, tack! 
 
Utvärdering av läsåret 2021 – 2022 

Varje år har du som förälder möjligheten att utvärdera Jönsbergska Idrottsskolan. Vi är tacksamma för dina synpunkter. Gör utvärderingen via https://www.jonsbergska.se/nova2/utvardering_foralder.php

Nationaldag 

På måndag är det nationaldag och därmed är skolan stängd.  

Volleybolldag 

Tisdag 7/6, (samling 8:10 i klassrummet) är det volleybollturnering för eleverna. Vi kommer under dagen varva gruppspel med städning. Sista timmen samlas alla nere i hallen och spelar slutspel eller hejar fram sina kamrater. Eleverna behöver ha med sig en påse för att kunna ta med sitt material hem. Eleverna slutar cirka 14:30. 

Fotbollsturnering  

Onsdag 8/6. Enligt tradition avslutar vi terminen med en fotbollsdag i Smedby (PreZero Arena). Det är en turnering för år 4-6 och en för år 7-9. Lag anslås på skolan senast dagen innan. Elever som anmält att de vill hjälpa till att döma under dagen får gärna ta med sig en egen visselpipa. Fotbollsskor och benskydd rekommenderas, men är inget krav. Samling inne på arenan hos sina handledare 8.10. (Skol-IF samlas 7.30). Dagen avslutas ca. 14.00. Medtag egen matsäck och vattenflaska! OBS! Det är ej tillåtet att lämna arenan under dagen. Kläder efter väder! 

Skolavslutning 

Torsdag 9/6, samling 9:20 krematoriet vid folkparken, för betygsutdelning. Sedan går vi gemensamt till kyrkan (Matteuskyrkan). Avslutningen börjar 10:00 och håller på i cirka en timme. Föräldrar är äntligen välkomna till kyrkan! 

Skolstart 

Skolåret startar 15 augusti med upprop 10:00, ingen lunch serveras. Eleverna slutar för dagen 12:30. 

Vandring 

7A v33. tors 18/8, fre 19/8 

7B v34 mån 22/8, tis 23/8 

Nu ligger all info ute på Teams. (Idrott – Vandring Nävekvarn) 

Vi ber er gärna om hjälp med skjuts ut till Nävekvarns Hamn dag 1, alt att hämta vid Tunabergs kyrka dag 2. Vi vet att det är en bit ut att köra, men hoppas att det går att lösa då vi är ute i god tid. Vi tackar för er hjälp och samarbete! Om ni har möjlighet att köra, hör av er till Haggis (christoffer.hagsell@jonsbergska.se

Ämnesuppdatering 

Svenska 

Undervisningen i svenska är nu slut för i år. Bra kämpat allihop! Läs gärna igenom er ABB för det sista bedömda arbetsområdet under nästa vecka. Jag uppmuntrar er att underhålla er läsförståelse under sommaren genom att fortsätta läsa skönlitteratur. Ta gärna med en bok till stranden, på bilresan eller läs innan du somnar på kvällen. Tack för ett härligt läsår!  

Läxor  

Tyska 

Lämna tillbaka era tyskaböcker senast under måndag eller tisdag nästa vecka. Tack för i år, bra jobbat! 

Prov vårterminen 2022 

Viktiga datum VT21: 
v.23 – Nationaldag mån 6/6 
v.23 – Volleybollturnering tisdag 7/6 
v.23 – Fotbollsturnering onsdag 8/6 
v.23 – Skolavslutning Matteus torsdag 9/6 10:00 
 
Trevlig helg! 

Haggis, Johan, Silvie och Moa 

0 Shares:
Du kan även uppskatta