Vecka 22 år 6

Hejsan! 

Läsårsutvärdering

Gör gärna läsårsutvärderingen för läsåret 2020-2021. Klicka på länken https://www.jonsbergska.se/nova2/utvardering_foralder.php

Här kommer årets sista veckobrev – vi önskar er alla en vilsam och härlig sommarledighet och är redan nu taggade inför hösten! Skolan börjar igen med upprop på måndag 16/8 10.00-12.30 

För kännedom 

På onsdag denna vecka var år 6 på badhuset på förmiddagen, vilket sköttes exemplariskt av eleverna. De fick efteråt tydliga instruktioner att ta sig till skolan snabbt och äta lunch där, dvs. de fick inte stanna och “äta på stan”. Tyvärr var det en stor andel av båda klasserna som valde att gå rakt emot sitt uppdrag och äta ute ändå. Vi handledare hade ett bra samtal med båda klasserna där vi förtydligade hur viktigt det är att vi kan lita på att eleverna kan hantera förtroendet från vår sida och följa reglerna, framförallt med tanke på framtida utflykter och resor. Vi känner att vi fick mycket bra respons, alla berörda var mycket snabba med att “erkänna” sitt misstag och insåg att det var fel tillfälle att testa gränsen. De var även mycket angelägen att visa sig från sin bästa sida efter kampsporten på torsdag och fredag.  

Cykelutflykterna och vandring 

Cykelutflykterna var lyckade, barnen har utvärderat och är nöjda! Tack till er föräldrar som hjälpte till att skjutsa! Redan den här veckan har vi planerat för höstens vandring som sker i augusti, mail med mer information kommer inom kort. Nedan kommer information om sista skolveckan. 

Volleybollturnering 7 juni 

Vi spelar en turnering tillsammans med år 7. Utöver det har vi mys tillsammans i handledargrupperna. Samling i klassrummen kl. 8:30, dagen slutar 14.30. 

Fotbollsturnering 8 juni 
Enligt tradition avslutar vi terminen med en fotbollsdag i Smedby (PreZero Arena). Det är en turnering för 4-6 och en för 7-9. Lag anslås på skolan senast dagen innan. Elever som anmält att de vill hjälpa till att döma under dagen får gärna ta med sig en egen visselpipa. Fotbollsskor och benskydd rekommenderas, men är inget krav. Samling inne på arenan hos sina handledare 8.10. (Skol-IF samlas 7.30). Dagen avslutas ca. 14.00. Medtag egen matsäck! Vi avslutar dagen med betygsutdelning.  

Skolavslutning 
Skolavslutningen sker digitalt på onsdag 9/6 kl, 10.00, länk kommer ut på hemsidan samma dag. 

Information från Skolledningen 

Katja Körnich som har arbetat hos oss sedan 2012 har blivit erbjuden en tjänst inom den centrala elevhälsan i Finspångs kommun och har därför valt att gå vidare för nya utmaningar i sin karriär. Katja arbetar kvar hos oss terminen ut och påbörjar från höstterminen jobbet hos Finspångs kommun. Vi tackar Katja för ett väl genomfört arbete under alla år och önskar henne ett stort lycka till med sina nya utmaningar. Välkommen tillbaka till oss i framtiden när du saknar oss! 

Planeringen inför hösten pågår sedan en tid tillbaka. 

Som vanligt är ni hjärtligt välkomna att höra av er om ni har frågor kring ovanstående.  

Vi önskar er en trevlig helg! 

Sophia, Joel, Katja och Eva 

0 Shares:
Du kan även uppskatta