Vecka 22 – år 7

Hej alla elever och föräldrar!

Sista ordinarie skolveckan är genomförd och vi börjar närma oss terminsslut.
Dessförinnan ligger årets sista temavecka, denna gång med NO och Idrott i fokus. På måndagen kommer eleverna befinna sig på badhuset. Medtag då badkläder och matsäck. Under temaveckan kommer eleverna också få prova på sporten padel, på Squashcenter. 7A spelar på tisdagen och 7B på torsdagen. Medtag då idrottskläder. På onsdagen genomför eleverna en tipspromenad i slutet av dagen. Om så önskas kan eleverna då ta med fika (OBS! Ingen läsk, energidryck eller godis). Schemat för temaveckan ligger ute på hemsidan.

Måndagen den 8 juni är det volleybolldag. Skollunch serveras.

Tisdagen den 9 juni genomför vi vår årliga fotbollsdag. Eftersom årets skolavslutning ej sker i kyrkan kommer vi avsluta fotbollsdagens med fika inom respektive årskurs. Skolan står för fikat. I samband med det delas även betygen ut och vi säger hej då inför sommaren. Fotbollsdagen är alltså terminens sista dag.

Läsårsutvärdering

Det är nu dags att sammanfatta läsåret. Vi har mejlat dig en länk till läsårsutvärderingen för föräldrar. Fyll gärna i den om du har möjlighet. Tack på förhand.

Från klassföräldrar till föräldrar i 7B

Vi skulle vilja påminna alla som ännu inte betalt in 200 kronor för pant denna termin att göra det innan skolavslutningen. Det gäller klass 7B.

Kajakpaddling

I augusti kommer blivande 8A och 8B paddla havskajak ute i S:t Anna.

Klass 8A paddlar onsdag 26/8 till fredag 28/8.
Klass 8B paddlar onsdag 19 augusti till 21 augusti.

Samling respektive startdag på parkeringen vid klockan 07.30. Vi lämnar S:t Anna vid klockan 11.00 på fredagen.

Vi berättade om detta på förra föräldramötet. Vi skulle behöva hjälp med skjutsar ut till S:t Anna och även hem till Norrköping. I nuläget saknas cirka tio platser i varje klass. Mejla till per.blomberg@jonsbergska.se om du har möjlighet att skjutsa. Ange om du kan skjutsa ut och/eller hem samt antal platser i bilen. Utförlig information om paddlingen har skickats ut via mejl. Återkom om det finns frågor eller funderingar.

Kommande händelser

1-5/6 Temavecka
8/6 Volleybollturnering
9/6 Fotbollsturnering
9/6 Skolavslutning

Trevlig helg önskar,
Per, Martin, Rebecca, Sandra och Lena.

0 Shares:
Du kan även uppskatta
Läs mer

Vecka 50 år 7

Hej alla elever och föräldrar! Nästa vecka är sista veckan innan julledigheten. På måndagen avslutas temaveckan. Under tisdagen…