Vecka 22 år 7

Hej!  

Under veckan har eleverna haft väldigt dåligt fokus och motivationen har varit låg. Både under lektionerna i skolan men även på badhuset har eleverna svårt att hålla rätt typ av arbetsro och förstå vilket beteende som är rätt. Det har varit mycket fokus på tillrättavisande och tillsägelser från vår sida. Många av eleverna har redan “gått på sommarlov” men det är några skoldagar kvar innan vi är där. 
 
Utvärdering av läsåret 2021 – 2022 

Varje år har du som förälder möjligheten att utvärdera Jönsbergska Idrottsskolan. Vi är tacksamma för dina synpunkter. Gör utvärderingen via https://www.jonsbergska.se/nova2/utvardering_foralder.php

Fotbollsturnering 8 juni  
Enligt tradition avslutar vi terminen med en fotbollsdag i Smedby (PreZero Arena). Det är en turnering för år 4–6 och en för år 7–9. Lag anslås på skolan senast dagen innan. Elever som anmält att de vill hjälpa till att döma under dagen får gärna ta med sig en egen visselpipa. Fotbollsskor och benskydd rekommenderas, men är inget krav. Samling inne på arenan hos sina handledare 8.10. (Skol-IF samlas 7.30). Dagen avslutas ca. 14.00. Medtag egen matsäck! OBS! Det är ej tillåtet att lämna arenan under dagen.   

Volleybollturnering under onsdagen. Denna dag är även kombinerad med städning. Eleverna börjar kl. 8.10 i klassrummen. Avslut 14.30. 

Skolavslutning i Matteus under torsdagen. Samling 9.30 vid krematoriet.  

Viktiga datum  

6/6 Nationaldagen 

7/6 Volleybollturnering 

8/6 Fotbollsturnering 

9/6 Skolavslutning 

Trevlig helg! 
/Sofie, Sophia, Anna, Eva och Joel 

0 Shares:
Du kan även uppskatta
Läs mer

Vecka 33 år 7

Veckobrevet mejlas till vårdnadshavare. Se din inkorg.  Appen  En ny app är under utveckling. Under tiden appen är under utveckling så kan du…