Vecka 22 år 8

Hej! 

 

Läsårsutvärdering

Gör gärna läsårsutvärderingen för läsåret 2020-2021. Klicka på länken https://www.jonsbergska.se/nova2/utvardering_foralder.php


Nu är det inte långt kvar till sommarlov! 

Idag fredag 4 juni har båda klasserna har fått inledande gymnasieinformation av studie- och yrkesvägledare Johan Larsson. 
 
Temavecka idrott och hälsa vecka 22 

Temaveckan innehöll en hel del roliga aktiviteter bland annat livräddning, lunch på stan och glass. Veckan avslutades med rugby. En härlig vecka helt enkelt!  
 
 
Kommande vecka kommer att bestå av ännu fler aktiviteter: volleyboll och fotbollsdagar i kombination med städ och avslutning. 

Information från Skolledningen  

Katja Körnich som har arbetat hos oss sedan 2012 har blivit erbjuden en tjänst inom den centrala elevhälsan i Finspångs kommun och har därför valt att gå vidare för nya utmaningar i sin karriär. Katja arbetar kvar hos oss terminen ut och påbörjar från höstterminen jobbet hos Finspångs kommun. Vi tackar Katja för ett väl genomfört arbete under alla år och önskar henne ett stort lycka till med sina nya utmaningar. Välkommen tillbaka till oss i framtiden när du saknar oss!  

Planeringen inför hösten pågår sedan en tid tillbaka.  Som vanligt är ni hjärtligt välkomna att höra av er om ni har frågor kring ovanstående. Vi önskar er alla en trevlig helg! Patrik Jönsson, rektor. 

Måndag 7/6 — klockan 09.00 – 15.00 

Vi samlas i klassrummen klockan 09.00 för att städa och iordningställa klassrummen. Efter lunch kommer vi att genomföra volleybollturneringen. Dagen avslutas cirka klockan 15.00.  

Tisdag 8/6 — klockan 08.10 – 14.00 

Fotbollsturnering avslutas enligt tradition med en fotbollsdag på Smedby (PreZero Arena). Det är en turnering för 4–6 och en för 7–9. Lag anslås på skolan senast dagen innan. Elever som anmält att de vill hjälpa till att döma under dagen får gärna ta med sig en egen visselpipa. Fotbollsskor och benskydd rekommenderas, men är inget krav. Samling inne på arenan hos sina handledare klockan 08.10. (Skol-IF samlas klockan 07.30). Dagen avslutas cirka klockan 14.00. Medtag egen matsäck! Vi avslutar dagen med betygsutdelning.  

Onsdag 9/6 
 
Skolavslutningen sker digitalt på onsdag 9/6 klockan 10.00. Länk till filmen kommer ut på hemsidan samma dag. 

Torsdag 10/6 

Sommarlov!  
 
 
Höstterminen 2021 

Skolan börjar igen med upprop på måndag 16/8 mellan klockan 10.00-12.30 

Trevlig sommar önskar, 
Per, Martin, Rebecca, Sandra och Lena 

0 Shares:
Du kan även uppskatta