Vecka 22 år 8

Hej elever och föräldrar, 

Nu börjar läsåret lida mot sitt slut. Information inför de sista skoldagarna under nästa vecka finner ni nedan. Då detta är det sista utskicket av veckobrev innan sommarlovet så vill vi handledare ta tillfället i akt att tacka alla er härliga elever för ett mycket väl genomfört läsår. Ni har kämpat på bra med skolarbetet in det sista. Även ett stort tack till er föräldrar för fortsatt gott samarbete och för det förtroende ni ger oss med att få arbeta med era fantastiska ungdomar. 
 
Utvärdering av läsåret 2021 – 2022 

Varje år har du som förälder möjligheten att utvärdera Jönsbergska Idrottsskolan. Vi är tacksamma för dina synpunkter. Gör utvärderingen via https://www.jonsbergska.se/nova2/utvardering_foralder.php

Volleybollturnering 7 juni 

Vi kommer under dagen att varva gruppspel i volleyboll med städning av bas-klassrum och elevskåp. Eleverna börjar kl.08.10 och skoldagen beräknas avslutas ca. kl.14.15. 

Fotbollsturnering 8 juni  

Enligt tradition avslutar vi terminen med en fotbollsdag i Smedby på PreZero Arena. Det är en turnering för år 4–6 och en för år 7–9. Lagen till turneringen finns på infoskärmen vid skolans huvudentré. Elever som anmält att de vill hjälpa till att döma under dagen får gärna ta med sig en egen visselpipa. Fotbollsskor och benskydd rekommenderas, men är inget krav. Samling inne på arenan hos sina handledare kl.08.10. (Skol-IF samlas kl.07.30). Dagen avslutas ca. kl.14.00. Medtag egen matsäck! OBS! Det är ej tillåtet att lämna arenan under dagen. 

Skolavslutning 9 juni 

Samling kl.09.30 vid Norrköpings krematorium där eleverna i år 8 även kommer att få sina betygskuvert utdelade till sig. Därefter promenerar hela skolan i ett samlat fackeltåg till Matteus kyrka. Skolavslutningen i Matteus kyrka börjar kl.10.00 och avslutas ca. kl.11.10. 

Information inför uppstarten av höstterminen 2022 

Måndagen den 15 augusti är det upprop kl.10.00 vid konstgräsplanen på skolgården. Skoldagen avslutas ca. kl.12.30. Ingen skollunch serveras den dagen. 

På tisdag den 16 augusti drar den årliga ”försäsongsveckan” i gång med en dag på badhuset där eleverna tävlar i olika grenar tillsammans med sina fadderslingor. Eleverna börjar skoldagen på badhuset kl.09.00. Mer information om resterande dagar för v.33 ges vid uppstarten. 

Vi handledare i år 8 önskar er alla en härlig sommar!   

/Patrik, Axel, Lisen, Tessan och Alex 

0 Shares:
Du kan även uppskatta