Vecka 22 år 9

Hej! 

Det är med blandade känslor som vi skriver det sista veckobrevet till er och era barn. Sista veckan återstår och sedan väntar ett långt och härligt sommarlov innan det är dags att ta stegen ut till gymnasiet!  

Vi hälsar klass 9B välkomna tillbaka och hoppas att ni har haft en härlig klassresa.  
 
Utvärdering av läsåret 2021 – 2022 

Varje år har du som förälder möjligheten att utvärdera Jönsbergska Idrottsskolan. Vi är tacksamma för dina synpunkter. Gör utvärderingen via https://www.jonsbergska.se/nova2/utvardering_foralder.php

Nästa vecka 

På tisdag 7 juni börjar eleverna klockan 08.10 i basklassrummen. Vi kommer att städa klassrummen och diverse salar som vi ska ansvara för. Viktigt att alla elever ansvarar för att det blir snyggt! Under dagen kommer även samtliga läromedel att samlas in. Se till att leta ordentligt om ni saknar någon bok. Borttappade läromedel ersätts med en faktura som ni får hemskickat.  

Volleybollturnering 7 juni

Gruppspelet för år åtta och nio startar klockan 11.40. Slutspelen börjar klockan 13.20 vilket innebär att alla ska vara på plats i hallen senast klockan 13.10. Gemensam prisutdelning och avslut sker klockan 14.15.  

Avslutningsmiddag 7 juni

Eleverna samlas utanför skolan klockan 17.45 för fotografering. Där kommer eleverna att få en tilldelad partner att inta den röda mattan tillsammans med. Efter det minglar vi en stund i matsalen. Efter minglet bjuder skolan på varmrätt och efterrätt. Middagen håller på så länge eleverna vill vara kvar (och orkar). 
 

Fotbollsdagen 8 juni

Enligt tradition avslutar vi terminen med en fotbollsdag i Smedby (PreZero Arena). Det är en turnering för år fyra till sex och en för år sju till nio. Lag anslås på skolan senast dagen innan. Elever som anmält att de vill hjälpa till att döma under dagen får gärna ta med sig en egen visselpipa. Fotbollsskor och benskydd rekommenderas, men är inget krav. Samling inne på arenan hos sina handledare klockan 08.10. (Skol-IF samlas klockan 07.30). Dagen avslutas cirka klockan 14.00. Medtag egen matsäck! OBS! Det är ej tillåtet att lämna arenan under dagen.  Ingen får lov att lämna arenan innan dagens slut.  
 

Skolavslutning 9 juni

OBS! Eleverna i år nio ses utanför Matteus kyrka klockan 08.50. Vi kommer att öva på sången tillsammans med Gusten en stund innan avslutningen. Det är mycket viktigt att alla kommer i tid. Själva avslutningen börjar klockan 10.00. Efter kyrkan åker eleverna flak tillbaka till skolan. Där bjuds det på fika och avslutningstal. Vi hoppas att få träffa så många som möjligt av er!  

Vi vill tacka er alla för ett gott samarbete under alla åren på Jönsbergska. Vi kommer att sakna era barn väldigt mycket!  

Tack för oss, 
Per, Martin, Rebecca, Lena och Sandra 

Sista skolveckan 

Måndag 6/6: ledigt (nationaldag) 

Tisdag 7/6: volleybollturnering, städning, avslutningsmiddag (klockan 17.45) 

Onsdag 8/6: fotbollsdag  

Torsdag 9/6: skolavslutning Matteus kyrka klockan 10.00 (samling klockan 08.50). 
 

0 Shares:
Du kan även uppskatta