Vecka 22 – år 9

Hej alla elever och föräldrar! 

Denna vecka har 9A varit iväg på sin klassresa på Sandvik Gård. Haggis, Tessan och Lisen tackar för härliga dagar tillsammans. Nästa vecka är det 9B.s tur, som åker på måndag förmiddag.  Medtag lämpliga kläder för aktiviteterna och utomhusvistelse, badkläder samt något fint att ha på sig på trerättersmiddagen. Samling 10.30 på nedre parkeringen vid skolan. Avresa från Sandvik sker på onsdagen kl. 13.00.   

9A följer temaeckan, som har fokus på hälsa, och går ca 08.30- 14.30. Veckan avslutas med att vi spelar Paintball på Vildmarkskampen. Vi påminner om att man måste ha lämnat in lappen om förälders underskrift för att få delta.  

Vi vill också påminna eleverna om att ta med läromedel som eventuellt ligger hemma. Dessa kommer att samlas in under veckan och eleverna blir återbetalningsskyldiga om de inte återlämnas. 

Sist men inte minst vill vi påminna alla vårdnadshavare att genomföra årets läsårsutvärdering som ni fick mailat till er tidigare i veckan. Era synpunkter hjälper oss att fortsätta utveckla verksamheten.  

Läxor: 

Mu: Åk.9 har i läxa att lyssna och lära sig låten Memories med Maroon 5 i delvis omgjord version som ska framföras under sommaravslutningen. Låten finns delad på OneDrive i mappen musik åk.9/ avslutning. 

Tack för gott samarbete era handledare/ 
Martin Gustafsson, Dennis Svensson, Luisa Sandell, Christoffer Hagsell och Sofia Nysten 

VT-20 

v 23: Temavecka, Klassresa 9B mån- ons 

v 24 måndag: Volleybollturnering, tisdag: Fotbollsturnering, onsdag: Skolavslutning Matteus Kyrka 

0 Shares:
Du kan även uppskatta
Läs mer

Vecka 51 år 9

Hej alla elever och föräldrar! Vi handledare tackar alla elever och föräldrar för en fin hösttermin tillsammans. Vi…