Vecka 23 – år 4

Hej alla elever och föräldrar!

Volleybollturnering måndag

På måndag morgon är det dags för volleybollturnering på skolan. Samling 8:00 ombytta och klara. Efter volleybollturneringen beger vi oss ut till Vrinneviskogen för lek. Se till att ha rätt kläder för att vara ute och leka resten av dagen.

Fotbollsturnering tisdag

På tisdag är det äntligen dags för den årliga fotbollsturneringen på Suez Arena (Smedby, Svärmaregatan 8). Eleverna samlas 8:10 på Suez Arena, ombytta och klara, matcherna drar igång 8:30. Eleverna delas in i blandade lag med årskurs 5 och årskurs 6. Matsäck, dricka och kläder efter väder är det som gäller.

Då det tyvärr inte blir någon fysisk avslutning i kyrkan kommer vi hålla en mindre avslutning (varje årskull för sig) på fotbollsturneringen. Vi i årskurs 4 kommer avsluta dagen med att bjuda på lite fika och säga hejdå till alla elever innan sommarlovet.

Eleverna slutar för dagen cirka 14:00.

Skolavslutning onsdag

Som nämnt ovan blir det en liten avslutning för årskurs 4 på fotbollsturneringen. Men skolans skolavslutning kommer ske digitalt på facebook på onsdag klockan 10:00. 9orna kommer bjuda på sång och få sina betyg, rektor Patrik Jönsson kommer hålla sitt årliga sommartal samt dela ut stipendier till årets föredömen. Skolavslutningen kommer streamas på Jönsbergska idrottsskolans facebooksida. För att säkerställa att man får tillträde till streamingen så uppmanar vi alla att gilla Jönsbergska på facebook.  Vi önskar att så många som möjligt av våra elever kollar på sändningen. Sitt gärna tillsammans och kolla, som ett härligt avslut på läsåret.

Söderköpings golfklubb

Först och främst vill Söderköpings Golfklubb tacka eleverna för en härlig dag på golfbanan.

De vill även bjuda in eleverna till en chans att ta ”grönt kort”.

Tisdagen den 7e juli, mellan klockan 9–13 är det dags för kursen.

Eleverna kommer träna sving, närspel och gå igenom alla grunder. De kommer göra ett enklare teori-prov under dagen och spela ett par hål så de får känna på banan.

Alla som går kursen får Grönt Kort samma dag, med golf-id inkl. medlemskap.

Kostnad är 1595 kr inkl. medlemskap 2020, det inkl. bollar på rangen, hyra av utrustning om man behöver, spel på banan.

Anmälan sker till filip@nsgk.se senast den 1 juli och max deltagarantal är 8, så först till kvarn. / Hälsningar Söderköpings Golfklubb

Tack!

Som avslut vill vi handledare passa på och tacka för ett härligt läsår. Vi är väldigt glada för ert samarbete och all hjälp vi får. Hoppas nu ni får en fantastisk sommar, så ses vi i augusti igen med upprop på skolan, måndag 17/8 kl.10.00-12.30.

Tack för gott samarbete era handledare/
Christoffer, Frida, Silvie, Victor och Johan

0 Shares:
Du kan även uppskatta