Vecka 23 – år 5

Hej alla barn och vårdnadshavare!

Nu är det bara 2 dagar kvar för årskurs 5. På måndag är det volleybollturnering och städning och på tisdag är det fotbollsturnering där vi även kommer tacka av våra elever.

Måndag 8/6

Eleverna i år 5 börjar dagen med volleybollturneringen klockan 08.00. Då ska man vara på plats ombytt och redo att börja.

På eftermiddagen kommer vi att lägga mycket tid på städning. Påminn även era barn om att ta med eventuella böcker som ska tillbaka till skolan!

Tisdag 9/6

Dagen börjar 08.00 på Suez Arena, gamla Mirum Arena, och då ska man vara ombytt. Man behöver även ha med sig egen matsäck.. År 4-8 kommer att ha sin ”avslutning” när vi spelat klart fotbollen, det bjuds på glass och blir lite häng i handledargruppen. Dagen slutar ca 14.00.

Onsdag 10/6

Sommaravslutningen i år kommer äga rum på Jönsbergska Idrottsskolan via inspelning och streaming. För att ta del av streamingen går man in på Jönsbergskas facebooksida kl.10.00 och klickar in sig på länken. För att säkerställa att man får tillträde till streamingen så uppmanar vi alla att gilla Jönsbergska på Facebook.

Vi hoppas att så många i år 5 som möjligt kommer att kolla på streamingen. Det är även då stipendiaterna i varje årskurs kommer att presenteras.

Viktiga datum

V.24 mån 8/6 volleybollturnering
V.24 tis 9/6 fotbollsdagen
V.24 ons 10/6 skolavslutning

Trevlig helg!
Önskar Sofie, Katja, Joel, Alicia, Sophia och Eva.

0 Shares:
Du kan även uppskatta