Vecka 23 – år 7

Hej alla elever och föräldrar!

Nedan följer information för återstående dagar av terminen.

Volleybolldag 8 juni – klockan 08.30 – 14.30

Måndagen den 8 juni är det volleybolldag och städning. Eleverna samlas i klassrummet klockan 08.30.

På grund av rådande omständigheter sprider vi ut turneringen under dagen för att undvika att många människor befinner sig i idrottshallen samtidigt. Turneringen för år sju är mellan klockan 10.20-12.20. Eleverna samlas i hallen ombytta och klara klockan 10.15. Resterande tid under dagen kommer ägnas till städning och andra nödvändiga sysselsättningar inför sommaravslut. Skollunch serveras och eleverna äter efter avslutad turnering. OBS! Måndagen är också sista dagen för att lämna in kursböcker som eventuellt inte redan återlämnats.

Fotbollsdag 9 juni – klockan 08.10 – 14.30

Tisdagen den 9 juni genomför vi vår årliga fotbollsdag på Suez arena (Smedby, Svärmaregatan 8). Samling klockan 08.00 ombytta och klara.

Medtag egen matsäck. Eftersom årets skolavslutning inte sker i kyrkan kommer vi avsluta fotbollsdagen med fika inom respektive årskurs. Skolan står för fikat. I samband med det delas även betygen ut och vi säger hej då inför sommaren. Fotbollsdagen är alltså terminens sista dag. Vi beräknar avsluta dagen cirka klockan 14.00 – 14.30.

Avslutning

Sommaravslutningen i år kommer äga rum på Jönsbergska Idrottsskolan via inspelning och streaming. För att ta del av streamingen går man in på Jönsbergskas facebooksida klockan 10.00 och klickar in sig på länken. För att säkerställa att man får tillträde till streamingen så uppmanar vi alla att gilla Jönsbergska på Facebook.

Kajakpaddling

I augusti kommer blivande 8A och 8B paddla havskajak ute i S:t Anna.

Klass 8A paddlar onsdag 26/8 till fredag 28/8.
Klass 8B paddlar onsdag 19 augusti till 21 augusti.

Samling respektive startdag på parkeringen vid klockan 07.30. Vi lämnar S:t Anna vid klockan 11.00 på fredagen.

Vi berättade om detta på förra föräldramötet. Vi skulle behöva hjälp med skjutsar ut till S:t Anna och även hem till Norrköping.

I nuläget har alla i blivande 8B en plats, både på dit- och hemvägen. I blivande 8A saknas fortfarande några platser.

Mejla till per.blomberg@jonsbergska.se om du har möjlighet att skjutsa. Ange om du kan skjutsa ut och/eller hem samt antal platser i bilen. Utförlig information om paddlingen har skickats ut via mejl. Återkom om det finns frågor eller funderingar.

Under temaveckan har vi gått igenom packning, kajaken utformning, kamraträddning och mycket mer. Allt för att förbereda eleverna så mycket som möjligt inför paddlingen i augusti. För ytterligare information, se utskickad information (se din mejl).

Kommande händelser

8/6 Volleybollturnering
9/6 Fotbollsturnering
9/6 Skolavslutning

Trevlig helg önskar,
Per, Martin, Rebecca, Sandra och Lena.

0 Shares:
Du kan även uppskatta