Vecka 23 – år 9

Hej alla elever och föräldrar! 

Vi vill börja med att även tacka 9B för fantastiska dagar på klassresan. Båda klasserna har skött sig på bästa tänkbara sätt och vi är stolta över att vara era handledare! De har under veckan också genomfört en temavecka med avslutande paintball under fredagen.

Nästa vecka är avslutningsvecka och då kommer vi kombinera städning med volleybollturnering på måndag (samling kl.08.10 i Basrummen och avslut nere i hallen ca.kl.14.30).

Fotbollsturnering på tisdag i Smedby (samling kl.08.10 på Suez Arena (tidigare Mirum Arena) och avslut ca.kl.14.00) egen matsäck och kläder efter väder gäller samt ett glatt humör.

Avslutning på skolan på onsdag (samling kl.09.30 i matsalen för generalrepetition av sång. Avslutningen är mellan kl.10.00 till ca.kl.10.45 och därefter avslutningsmiddag fram till avsked kl.15.00). 

Sommaravslutningen i år kommer äga rum på Jönsbergska Idrottsskolan via inspelning och streaming. För att ta del av streamingen går man in på Jönsbergskas facebooksida kl.10.00 och klickar in sig på länken. För att säkerställa att man får tillträde till streamingen så uppmanar vi alla att gilla Jönsbergska på Facebook. Föräldrar som önskar ta foton efter avslutningen får göra detta på annan bestämd plats tillsammans med era barn kl.15.00 efter avslutningslunchen, förslagsvis på gräsmattan utanför skolan. Vi på skolan kommer även ansvara för foton samt att eleverna själva kommer ta foton och dela med varandra. Vid frågor vänligen kontakta Martin Gustafsson. 

Om någon vårdnadshavare inte vill att deras barn ska medverka vid livestreaming eller inspelning i samband med avslutningsceremonin vill vi att ni snarast meddelar oss handledare detta. 

Läxor: 

Mu: Åk.9 har i läxa att lyssna och lära sig låten Memories med Maroon 5 i delvis omgjord version som ska framföras under sommaravslutningen. Låten finns delad på OneDrive i mappen musik åk.9/ avslutning. 
 

Tack för gott samarbete era handledare/ 
Martin Gustafsson, Dennis Svensson, Luisa Sandell, Christoffer Hagsell och Sofia Nysten 

VT-20 

v 24 måndag: Volleybollturnering, tisdag: Fotbollsturnering, onsdag: Skolavslutning kl.10.00.

0 Shares:
Du kan även uppskatta