Vecka 33 år 5

Hej elever och föräldrar! 

Nu har skolan äntligen börjat igen och denna vecka har fokus legat på att stärka gruppen, genom lekar, samarbetsövningar och mycket tid tillsammans. Eleverna har skött sig exemplariskt och vi har haft en rolig vecka ihop med varandra. Nästa vecka kör vi igång enligt schema (delades ut i måndags). 

Materialutdelning har skett i veckan. Ett startkit är utdelat till alla elever där de har fått en stiftpenna (+ en extra ask med stift) samt ett suddigum. Eleven ansvarar för att ta med rätt material till lektionerna, skulle man ha tappat bort sin penna eller suddigum finns det extra att köpa i cafeterian. Vill man ta med stiftpenna eller suddigum hemifrån går det också bra givetvis. Efter jullovet får man ut ytterligare ett startkit med samma innehåll. 

Från och med nästa vecka gäller det att ha koll på vilka idrottslektioner som är ute/ inne. 5A har utelektioner onsdag, torsdag och fredag, 5B har utelektioner måndag, tisdag och torsdag. Ute- /inneschemat finns att ta del av på hemsidan och det är kläder efter väder som gäller. 

En del av er vårdnadshavare har redan under veckan fått inbjudan att boka tid inför utvecklingssamtal. Ni som inte fått någon inbjudan kommer att få det inom kort. Inför utvecklingssamtalen vill vi gärna att ni vårdnadshavare tillsammans med era barn loggar in i Nova2 och läser in er på hur ert barns senaste termin gått och vilka förbättringsområden ni uppmärksammar. Detta för att få ett mer kvalitativt samtal. De övergripande sammanställningarna hittar ni under fliken IUP när ni loggat in i Nova2.   
 
Appen 
 
En ny app är under utveckling. Under tiden appen är under utveckling så kan du logga in via www.esmp.se 

Användarnamn: jonsbergska 
Lösenord: 403031# 

Lägg till en genväg på hemskärmen (Iphone: klicka på dela symbolen längst ner och sedan “lägg till på hemskärmen”, Android: klicka på de tre punkterna uppe till höger i webbläsaren och välj “installera appen”). Logga in med uppgifterna ovan. 
 
Information från skolledningen  

Vi hälsar alla välkomna tillbaka till ett nytt spännande läsår och hoppas att ni har haft en härlig sommarledighet tillsammans. 

I samband med skolstarten vill vi påminna och göra er uppmärksamma på den oro som råder med anledning av den pågående pandemin i samhället. 

Vi vill uppmana till extra aktsamhet och försiktighet.  

Vi följer Norrköpings kommuns och regionens smittskyddsläkares rekommendationer och riktlinjer utifrån hur den lokala situationen ser ut (t.ex. vid misstanke eller bekräftelse om smittade elever, personal eller anhörig och beroende på hur samhällsspridningen ser ut lokalt). 

Information och rekommendationer hittar ni på skolans hemsida och på Norrköpings kommuns hemsida.    

Tack för ett gott samarbete och varmt välkomna till läsåret 2021/2022! 

Vi önskar alla en trevlig helg! 

Patrik Jönsson, rektor 

Läxor 

Viktiga datum HT-21 
(kommer inom kort) 

Trevlig helg! 

Gusten, Luisa, Sofia och Dennis 

0 Shares:
Du kan även uppskatta