Vecka 33 år 6

Hej elever och föräldrar! 

 
Appen 
 
En ny app är under utveckling. Under tiden appen är under utveckling så kan du logga in via www.esmp.se 

Användarnamn: jonsbergska 
Lösenord: 403031# 

Lägg till en genväg på hemskärmen (Iphone: klicka på dela symbolen längst ner och sedan “lägg till på hemskärmen”, Android: klicka på de tre punkterna uppe till höger i webbläsaren och välj “installera appen”). Logga in med uppgifterna ovan. 
 
Information från skolledningen 

Vi hälsar alla välkomna tillbaka till ett nytt spännande läsår och hoppas att ni har haft en härlig sommarledighet tillsammans. 

I samband med skolstarten vill vi påminna och göra er uppmärksamma på den oro som råder med anledning av den pågående pandemin i samhället. 

Vi vill uppmana till extra aktsamhet och försiktighet. 

Vi följer Norrköpings kommuns och regionens smittskyddsläkares rekommendationer och riktlinjer utifrån hur den lokala situationen ser ut (t.ex. vid misstanke eller bekräftelse om smittade elever, personal eller anhörig och beroende på hur samhällsspridningen ser ut lokalt). 

Information och rekommendationer hittar ni på skolans hemsida och på Norrköpings kommuns hemsida.    

Tack för ett gott samarbete och varmt välkomna till läsåret 2021/2022! 

Vi önskar alla en trevlig helg! 

Patrik Jönsson, rektor 

Uteschema idrott 

Se till att eleverna får med sig rätt kläder till rätt dag. En t-shirt och shorts är inte rätt kläder när det regnar och är kallt ute. Länk till schemat: https://www.jonsbergska.se/uteidrott-hosten-ar-2021/

Utvecklingssamtal 

Inom närmsta tid kommer ni få mail från en av oss handledare, för att kunna boka utvecklingssamtal. I rådande situation är digitalt utvecklingssamtal att föredra, men vi finns tillgängliga för fysiska samtal med. När ni får kallelsen till höstens utvecklingssamtal så ber vi er att ange om ni önskar ett fysiskt- eller digitalt möte under ”Övrigt” på kallelsen. Anger ni fysiskt så ses vi här på skolan och anger ni digitalt så tar vi mötet via Teams, digital inbjudan till det mötet skickar vi i så fall ut via mail inom kort. 

Material 

Materialutdelning har skett i veckan. Ett startkit är utdelat till alla elever där de har fått en stiftpenna (+ en extra ask med stift) samt ett suddigum. Eleven ansvarar för att ta med rätt material till lektionerna, skulle man ha tappat bort sin penna eller suddigum finns det extra att köpa i cafeterian. Vill man ta med stiftpenna eller suddigum hemifrån går det också bra givetvis. Efter jullovet får man ut ytterligare ett startkit med samma innehåll. 

Jönsbergska-Appen  
  
Som ni kanske märkt så har Jönsbergska-appen strulat ett tag. En ny app är under utveckling. Under tiden appen är under utveckling så kan du logga in via www.esmp.se  

Användarnamn: jonsbergska  
Lösenord: 403031#  

Lägg till en genväg på hemskärmen genom att följa instruktionerna nedan: 

Iphone: klicka på dela symbolen längst ner och sedan “lägg till på hemskärmen” 

Android: klicka på de tre punkterna uppe till höger i webbläsaren och välj “installera appen”). Logga in med uppgifterna ovan. 

Info 

Längre ner hittar ni som vanligt läxor, prov och viktiga datum. Dessa punkter kommer fyllas på under tiden. Så var uppmärksamma! 

Vid kontakt av handledare vill vi gärna att ni mailar till oss alla. Gäller det specifika ämnen är ni välkomna att maila undervisande lärare. Alla lärares mailadresser finns på www.jonsbergska.se 

Läxor: 

Prov: 

Vecka 47 
24/11 Spanska  

Viktiga datum HT21: 

V36 – 9-10/9 Elevfotografering 

V37 – 13/9 Föräldramöte 18:00 

V37 – 15/9 Skoljoggen  

V39 – 29/9 Föräldraråd 18:00 

V39 – 1/10 Orienteringsdag 

V43 – Temavecka 

V44 – Höstlov 

V48 – 1/12 Föräldraråd 18:00 

V48 – 3/12 Studiedag 

V49 – 9-10/12 Temavecka 

V50 – Temavecka 

V50 – Julavslutning Matteus 10:00 

V51 – Jullov 

Trevlig helg! 

Haggis, Johan, Silvie och Victor 

0 Shares:
Du kan även uppskatta
Läs mer

Vecka 36 år 6

Hej elever och föräldrar!  Vi har haft en fortsatt kanonvecka med våra elever!   Nu har utvecklingssamtalen dragit igång och vi…
Läs mer

Vecka 34 år 6

Hej elever och föräldrar!  Nu arbetar vi enligt ordinarie schema och veckan har varit riktigt bra! Eleverna har haft en kanonstart! Vi…