Vecka 34 år 7

Hej på er!

Den här veckan har varit händelserik. Dagen efter uppropet hade vi en strålande dag tillsammans på badhuset, där alla kämpade fint ihop med sin fadderslinga. Onsdagen ägnades åt att förbereda sig inför vandringen genom att testa på att sätta upp tälten tillsammans, de hade även ett längre idrottspass. 7a gav sig iväg på sin vandring i torsdags och trots att man som elev säkert kände sig väldigt trött efter några timmar med väskan på ryggen så hoppas vi att alla fick en fin upplevelse och en bra erfarenhet! 7b var i skolan under torsdagen och fredagen och la sitt fokus på att sätta igång med ämnena som de “missar” när de är ute på sin vandring nästa vecka.

På måndag går eleverna enligt sitt ordinarie schema. Alla elever fick ett utskrivet schema i handen i måndags och det finns förstås som vanligt att hitta i jönsbergska-appen. På måndag börjar alla i 7a kl 8.10 med NO-lab. 7b börjar 8.10 med SO.

Uteidrott: 7a har idrott ute måndagar och tisdagar. 7b har idrott ute onsdagar och fredagar.

Specialiseringsidrotten startar upp 3/9 så under vecka 35 har 7a sovmorgon på torsdag.

På torsdag är det dags för 7b att ge sig iväg på sin vandringsaktivitet. Samlingen är på torsdag morgon kl.8 på skolans nedre parkering. För mer information om vandringen och packlista se tidigare utskick från Alex Tapia. Eleverna beräknas åter på skolan cirka kl 14.15 på fredagen. Det saknas fortfarande några bilar för att få dit och hem eleverna, så kolla gärna om du har möjlighet att skjutsa och hör i så fall av dig till Lisen. Tack för hjälpen!

Under nästa vecka kommer tiderna för utvecklingssamtalen att skickas ut.

Härligt att vara igång med en ny termin och ett nytt läsår tycker vi!

Trevlig helg önskar Lisen, Joel, Patrik och Alex

0 Shares:
Du kan även uppskatta
Läs mer

Vecka 23 – år 7

Hej alla elever och föräldrar! Nedan följer information för återstående dagar av terminen. Volleybolldag 8 juni – klockan…