Vecka 37 år 4

 Hej! 

Den här veckan har vi genomfört skoljoggen och vi handledare är väldigt stolta över hur år 4 tog sig an uppgiften. Alla kämpade, slet och gjorde verkligen sitt bästa. Det var så roligt att se deras engagemang under uppvärmningsdansen. Bra jobbat! 

Nu börjar vi känna att det närmar sig höst och med det så blir det kallare väder. Vi uppmanar till att se över barnens idrottskläder så att de har med sig kläder efter väder, vi har utomhusidrott några veckor till. Detta gäller även kläder till rasterna eftersom vi har uteraster hela året. Vi har torkskåp i entren så det finns möjlighet att torka kläder under dagen.  

Under veckan har Tony mailat ut klasslistor, mailadresser till föräldrar samt vilka föräldrar som är trivselansvariga.  

Info 

Vi påminner om att sjukanmäla era barn varje dag om de är sjuka på telefonnummer:  

011-286700 

Läxor 

Vecka 38 

Torsdag: Eleverna ska läsa och översätta texten “Who is that? ” på s.18 i textboken. De kan lyssna på texten i följande länk: Sanoma Utbildning : Övningsmästaren (ovningsmastaren.se) De ska även kunna glosorna skriftligt och muntligt. De får glosorna på papper. 

Under veckan har vi märkt att eleverna har haft med sig engelskaboken för att träna hemma. Det tycker vi är jättebra men vi önskar att ni påminner era barn om att böckerna måste tillbaka till skolan varje tisdag. (Man kan förvara engelskaboken i ryggsäcken och då använda den både hemma och i skolan). 

Torsdag: Lämna in matteläxa 3. Läxan finns även längst bak i boken om man inte har fått den på papper. Då ska den göras på rutigt papper och lämnas in.  

Prov  
Vecka 39 

Tisdag: Matematik kapitel 1 

Vecka 40  

Ons 4A Samhällskunskap 

Tos 4B Samhällskunskap 

Viktiga datum: 

30/8 startdatum för infosamtal, mer info kommer via ett mail från den handledare som kommer att hålla i samtalet.  

15/9 Skoljoggen mer info lite senare 

1/10 Orientering 

Vecka 44 Höstlov 

Vi handledare önskar också en trevlig helg  

/Tony, Mujo, Malin och Frida 

0 Shares:
Du kan även uppskatta
Läs mer

Vecka 36 år 4

 Hej!  Nästa vecka är det dags för den årliga skoljoggen och det ser vi framemot. Det brukar bli en härlig förmiddag…