Vecka 38 år 7

Hej allesammans, 

I veckan har vi utöver ordinarie undervisning även hunnit med att springa Skoljoggen.  

Där fick vi se många fina prestationer genomföras av våra duktiga elever i år 7 och många lyckades förbättra sin tid från förra året. Mycket bra jobbat! 

Vi vill även tacka alla er som närvarade på föräldramötet i tisdags för ett trevligt möte och ett extra tack till er föräldrar som ordnade med trevligt fika.  

Nu är utprovningen av årets träningskläder avklarad och ni har nu möjligheten att beställa eller komplettera Jönsbergska Idrottsskolans egna träningskläder till väldigt förmånliga priser. Under fredagen den 18/9 kommer vårdnadshavare till de elever som provat ut storlekar få ett mail med de storlekar eleven har uppgett vid storleksutprovningen här på skolan. På vår hemsida hittar ni bilder och priser på produkterna samt vilka storlekar som finns tillgängliga för de olika produkterna.  

Nytt för i år är att du beställer dina önskade produkter genom att fylla i det digitala formuläret via följande länk: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=sXu5G5tnkk2uuKxKVpfZ-N0D7zJX_ilAr72-Bli9oTNUMFFaVThQWFFOMDBUQ0YyMlY4TzZQMEZRRC4u  

OBS! Betalningen sker i samband med beställningen och swishas till 123 520 07 87.   

Ange då ELEVENS förnamn, efternamn och BAS-grupp i meddelandefältet!   

(Exempel: Test Testsson 4B).  

Sista datumet för att beställa träningskläder är fredagen den 2/10. Vid frågor gällande träningskläderna maila: alex.tapia@jonsbergska.se 

Läxor och prov 

Spanska: Glosor + text (Vale 7 – Capítulo 12) till onsdag 23/9. Glosorna finns på Teams. Har man missat någon lektion går det att se vad vi arbetat med under fliken “inlägg” i mappen “Moderna språk” på Teams. Detta för att man på egen hand enkelt ska kunna ta igen det som man har missat. 

Tyska: Glosor och text kap 2a+2b. Repetition dagar och tider på dygnet (s. 85 textboken, eller på glosor.eu). Information inför kommande prov finner du i ABB:n på Nova. 

Från och med den 17 september ligger planeringen för tyskan ute på teams. Gå in på filer, sedan gå in i mapparna tyska –> Genau 2 –> och sedan i worddokumentet “Läxor, lektionsöversikter och planering. Där kan du enkelt följa vad vi gör under lektionerna samt vad som gäller för kommande vecka. För närvarande ligger planeringen från och med vecka 38 ute. Planeringen kommer uppdateras fortlöpande. Således kan du själv läsa dig till vad som gjorts och vad du behöver ta igen vid eventuell frånvaro. 

Engelska: Text + glosor till på fredag, ligger på Teams. 
 
Viktiga datum: 
v.43: Temavecka 
v.44: Höstlov 
18 nov: Föräldraråd 
4 dec: Studiedag 
v.50: Temavecka torsdag-fredag. 
11 decr: Lucia och rörelseverk 
v.51: Temavecka måndag-onsdag. 
17 dec: Innefotbollsturnering 
18 dec: Julavslutning prel.tid kl.15.00-16.30 
21 dec: Studiedag (kompledigt). 

Trevlig helg önskar vi handledare i år 7!  

/Patrik, Joel, Lisen och Alex 

0 Shares:
Du kan även uppskatta