Vecka 40 år 7

Hej, 

Vi påminner om att idag fredag den 2/10 är det sista datumet för beställning av Jönsbergska Idrottsskolans egna träningskläder. På vår hemsida hittar ni bilder och priser på produkterna samt vilka storlekar som finns tillgängliga för de olika produkterna. Ni beställer era önskade produkter genom att fylla i det digitala formuläret via följande länk: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=sXu5G5tnkk2uuKxKVpfZ-N0D7zJX_ilAr72-Bli9oTNUMFFaVThQWFFOMDBUQ0YyMlY4TzZQMEZRRC4u 

OBS! Betalningen sker i samband med beställningen och swishas till 123 520 07 87. Ange då ELEVENS förnamn, efternamn och BAS-grupp i meddelandefältet! (Exempel: Test Testsson 4B). 

Skoljoggen: Fredag 9 oktober genomför vi omspring för Skoljoggen. Alla elever som var skadade eller sjuka vi vid det ordinarie tillfället samlas 13.50 utanför idrottshallen. Alla startar samtidigt ca.14.00. 

Läxor och prov 

NO: Prov i fysik kap 3, 7b-torsdag och 7a-fredag. Checklista och sammanfattning finns på teams.  

SO: Arbeta inför provet v42, med punkterna som är delade med eleverna på Teams.   

Engelska: Vi arbetar med läs- och hörförståelse fram till temaveckan och avslutar perioden med prov v. 42. 

Spanska: Eleverna har ingen läxa till v.41. Däremot uppmanas de elever som inte klarat någon läxa eller missat att skriva någon läxa p.g.a. frånvaro att ta igen det under v.41. Detta görs i så fall på någon utav de stugtider som skolan erbjuder. På onsdag v.42 har eleverna prov på kapitel 11-13 och det är bra att repetera det vi arbetat med och läsa på inför provet redan nu. 

Tyska: Glosor och text kap 3b+3c. Lär dig även att uttrycka vad saker kostar (priser). Se exempel på s. 21 i textboken. 

Från och med den 17 september ligger planeringen för tyskan ute på teams. Gå in på filer, sedan gå in i mapparna tyska –> Genau 2 –> och sedan i worddokumentet “Läxor, lektionsöversikter och planering. Där kan du enkelt följa vad vi gör under lektionerna samt vad som gäller för kommande vecka. För närvarande ligger planeringen från och med vecka 38 ute. Planeringen kommer uppdateras fortlöpande. Således kan du själv läsa dig till vad som gjorts och vad du behöver ta igen vid eventuell frånvaro. 
 
Viktiga datum: 
v.43: Temavecka 
v.44: Höstlov 
18 nov: Föräldraråd 
4 dec: Studiedag 
v.50: Temavecka torsdag-fredag. 
11 dec: Lucia och rörelseverk 
v.51: Temavecka måndag-onsdag. 
17 dec: Innefotbollsturnering 
18 dec: Julavslutning prel.tid kl.15.00-16.30 
21 dec: Studiedag (kompledigt). 

Trevlig helg önskar vi handledare i år 7!  

/Patrik, Joel, Lisen och Alex 

0 Shares:
Du kan även uppskatta