Vecka 42 år 4

Hej, 
 
Kommande vecka har vi på skolan en TEMA-vecka, med fokus på IT/Media. Eleverna i år 4 kommer att diskutera och jobba med reklam, för att i slutet på veckan skapa en egen reklamfilm som kommer att visas upp för varandra i klasserna. Eleverna kommer under veckan använda digitala verktyg i större utsträckning än vanligt, samt lära sig grundläggande IT- kunskaper. Under TEMA-veckan kommer eleverna även att ha en badmintonturnering (med år 4) och en spökbollsturnering (med fadderslingorna). Till badmintonturneringen får elever som har egna racket gärna ta med dessa. TEMA-veckan är schemabrytande och eleverna går varje dag mellan kl. 08.30- 14.30. Att tänka på under denna vecka är att ta med idrottskläder till måndag (badminton) och torsdag (spökboll).  
 
Ansökan inför år 4 höstterminen 2021 
Vi vill påminna vårdnadshavare som har barn födda -11 och/eller vårdnadshavare som har bekanta med barn i den aktuella årsgruppen att det nu är hög tid att ansöka om elevplats inför ht 2021 på Jönsbergska Idrottsskolan. Sista ansökningsdag är fredagen den 30/10. Under v.42 skickas information om antagningsprocessen ut till de sökande elever inför år 4 höstterminen 2021, som då finns registrerade i ansökningsregistret. Elever som ev söker till skolan efter att information har skickats ut via brev i v42, får information via mail tom sista ansökningsdag har passerat. Om sökande elever saknar information i brevlådan eller via mail efter novemberlovet ombeds de kontakta Jönsbergska Idrottsskolan via mail (patrik.jonsson@jonsbergska.se). Elevbesöken äger rum under v.46 med efterföljande informationsmöte onsdagen den 25/11. Mer information finns att läsa i brevet som skickas hem under v.42 eller via mail till sent sökande elever. Ansökningshandlingar finns påwww.jonsbergska.se. Varmt välkomna! 
 
 
Läxor: 

Matematik: Nu har vi börjat med multiplikation på mattelektionerna, därför kommer vi ha ett stående veckoförhör. Eleverna kommer att förhöras på multiplikationstabellerna 1-9. 

Engelska: Ingen läxa. 

Prov 

Oktober 2020 

November 2020 

December 2021 

Januari 2021 

Februari 2021 

Mars 2021 

April 2021 

Maj 2021 
 
Viktiga datum 
Vecka 43: temavecka 
Vecka 44: höstlov 
18 november: föräldraråd 
4 december: studiedag 
Vecka 50: Temavecka torsdag-fredag. 
11 december: Lucia och rörelseverk 
Vecka 51: Temavecka måndag-onsdag. 
17 december: innefotbollsturnering 
18 december: julavslutning 
21 december: studiedag (kompledigt). 

0 Shares:
Du kan även uppskatta