Vecka 43 år 5

Hej elever och föräldrar  

Vaccination  

Den 4 och 5 november tar eleverna i år 5 HPV-vaccin. 

Busskort  

Alla som använder busskort bör vara noggranna med att ta ur kortet ur etuiet innan det läses av i terminalen. Skulle kortet ligga tillsammans med bankkort kan det vara så att pengar dras vid avläsningen istället för att busskortet används. 

Ansökan inför år 4 höstterminen 2021      

Vi vill påminna vårdnadshavare som har barn födda -11 och/eller vårdnadshavare som har bekanta med barn i den aktuella årsgruppen att det nu är hög tid att ansöka om elevplats inför ht 2021 på Jönsbergska Idrottsskolan. Sista ansökningsdag är fredagen den 30/10. Under v.42 skickas information om antagningsprocessen ut till de sökande elever inför år 4 höstterminen 2021, som då finns registrerade i ansökningsregistret. Elever som ev. söker till skolan efter att information har skickats ut via brev i vecka 42, får information via mail tom sista ansökningsdag har passerat. Om sökande elever saknar information i brevlådan eller via mail efter novemberlovet ombeds de kontakta Jönsbergska Idrottsskolan via mail (patrik.jonsson@jonsbergska.se). Elevbesöken äger rum under vecka 46 med efterföljande informationsmöte onsdagen den 25/11. Mer information finns att läsa i brevet som skickas hem under vecka 42 eller via mail till sent sökande elever. Ansökningshandlingar finns på www.jonsbergska.se.  

Ämnesuppdatering So      

Nu har vi haft prov i SO och det har gått bra! Alla var pålästa och gjorde sitt bästa. Så fort alla har gjort provet kommer resultatet ut på Nova. Vecka 45 börjar vi med samhällskunskap!  

Läxor        

Engelska –        

Silvies grupp: Inga läxor.   

Luisas grupp: Inga läxor.   

Matematik    

Multiplikationsförhör på fredagar. Tabellerna 1-9.     

 
Viktiga datum  

V.44: Höstlov       
V.47 – 18 november klockan 18.00: Föräldraråd    
V.49 – 4 december: Studiedag    
V.50: Temavecka från torsdag    
V.50 – 11 december: Lucia och rörelseverk    
V.51: Temavecka måndag till onsdag    
V.51 – 17 december: Innefotbollsturnering    
V.51 – 18 december: Julavslutning    
V.52 – 21 december: Studiedag (kompledigt)    

Trevlig helg 

Frida, Haggis, Johan, Silvie och Victor 

0 Shares:
Du kan även uppskatta