Vecka 5 – år 7

Hej alla elever och föräldrar!

Nu är vi i full gång med utvecklingssamtalen och vi vill tacka för de samtalen som vi har haft hittills. Vi ber er som ännu inte haft samtal än, att sätta er in i dokumentationen som finns på Nova.

Vi kan även stolt meddela att skolans tjejlag i futsal tagit sig vidare till SM-final efter att ha besegrat Nordinskolan med 6-1 i semifinalen. Datum för finalen är ännu inte bokat.

Den 27 januari var Förintelsens minnesdag som vi uppmärksammade genom bildspel och kollage som gav viktiga reflektioner.

Läxor och prov

Spanska: Eleverna kommer att få individuella glosor att träna på utifrån hur de gått på tidigare glosförhör till onsdagen den 5/2.

Engelska: På engelska håller vi på att läsa boken “Diary of a Wimpy Kid”. Vecka 7 har vi skriftligt examination, dvs att boken och frågorna måste vara klara till dess.På OneDrive finns en mapp med materialet,  samt en länk för kunna att lyssna och läsa boken online om man vill.  Good Luck!

Idrott: Eleverna har prov på idrott och mental hälsa fredagen den 7/2. De har fått ett häfte och ska läsa på instuderingsfrågorna som hör till.

SO: Tisdagen den 4/2 har vi historiaprov, på OneDrive står vad eleverna ska läsa på.

Viktiga datum och händelser

Vecka 8: sportlov
Vecka 9: tor – fre 27-28/2 studiedagar
Vecka 11: mån 9/3 Romme
Vecka 11: ons 11/3 föräldramöte
Vecka 12: tor – fre 19-20/3 Prao
Vecka 15: påsklov
Vecka 16: temavecka
Vecka 17: ons 22/4 Föräldraråd
Vecka 18: fre ledig – 1 maj
Vecka 21: ons 20/5 Borgsmodagen
Vecka 21: tor – fre 21-22/5 ledigt
Vecka 23: temavecka
Vecka 24: mån 8/6 volleybollturnering
Vecka 24: tis 9/6 fotbollsdagen
Vecka 24: ons 10/6 skolavslutning

Trevlig helg önskar,
Per, Martin, Rebecca, Sandra och Lena.

0 Shares:
Du kan även uppskatta
Läs mer

Vecka 50 år 7

Hej alla elever och föräldrar! Nästa vecka är sista veckan innan julledigheten. På måndagen avslutas temaveckan. Under tisdagen…
Läs mer

Vecka 7 – år 7

Hej alla elever och föräldrar! I veckan har eleverna genomfört vår årliga handbollsturnering. Det bjöds på stor underhållning…