Vecka 50 år 9

Hej alla elever och föräldrar! 

I fredags avslutade vi den intensiva perioden med rörelseverken då våra duktiga nior fick visa upp sina förmågor i gymnastik och dans- grymt bra jobbat, ni ska alla vara stolta över era rörelseverk ! Tack också år 5 för ett stämningsfullt Luciaframträdande. 

Nästa vecka blir den sista innan vi tar ett välförtjänt jullov. På måndag avslutas TEMA-veckan, under tisdagen spelar vi den årliga fotbollsturneringen i Fadderslingorna (samling 08.10 ombytta och klara) och på onsdagen avslutar vi terminen med Julavslutningen i St Olai Kyrka kl. 15.30- 17.00. Vi samlas då i Vasaparken kl. 15.00 för att gemensamt tåga ner till kyrkan. 

Information från Skolledningen

Sofie Johansson gick hem på föräldraledighet efter novemberlovet under hösten. Sofie undervisar framförallt i SO för år 5 och svenska i år 7. Hon har även vikarierat för Dennis Svensson i SO för klass 9B (Dennis har varit pappaledig deltid under hösten). Sofies undervisning har veckorna fram till jul bedrivits i huvudsak av Louise Strömlid. Undervisningen har bedrivits med handledning för planering, genomförande och bedömning från Sofie och berörda ämneslag. Vi tackar Louise för ett gediget arbete och önskar henne ett stort lycka till framöver och välkommen tillbaka till oss i framtiden. Vi hoppas vi snart får se dig som vikarie hos oss igen. 

Efter jul kommer Sofies undervisning att övertas av Sophia Bergman. Sophia har tidigare jobbat åt oss som vikarie innan hon flyttade till Örebro för att slutföra sin lärarutbildning. Nu kommer hon senast från Jensen grundskola i Örebro och påbörjar alltså sin anställning hos oss i januari år 2020. Sophia kommer att ingå i handledarlaget i år 5. 

Även Johan Larsson, som undervisar matematik i år 4, 5, 7 och 9 samt NO för klass 4A, kommer under våren gå på föräldraledighet. Johans undervisning kommer att övertas av nyrekryterade Victor Nilsson. Han har genomfört sin utbildning vid Linköpings universitet och kommer senast ifrån Mosstorpsskolan. Victor kommer ingå i handledarlaget för år 4. 

Dennis Svensson kommer tillbaka till oss på heltid i februari efter att ha varit föräldraledig deltid under höstterminen. 

Vi hälsar i och med detta våra två nya medarbetare välkomna till oss på Jönsbergska samt tillönskar Sofie och Johan all lycka till. 

Med vänlig hälsning,
Patrik Jönsson
Patrik Andersson
(Skolledning) 

Vi påminner om att valet till 2020 års vinterfriluftsdagar är aktivt. Vinterfriluftsdagen för år 4-8 arrangeras vid Romme Alpin måndagen den 9 mars (v11) och vinterlägret för år 9 arrangeras i Idre fjäll söndagen den 22 mars – torsdagen den 26 mars. För de elever som inte vill åka utförsåkning erbjuds andra alternativ på de olika destinationerna. Valet gör eleverna tillsammans med sina vårdnadshavare på nedanstående länkar senast måndagen den 13:e januari. Följ instruktionerna i formuläret genom länken nedan för att göra beställningar avseende ev hyra, ev lunch och ev medföljande vårdnadshavare. Betalning av eventuella tillval sker i samband med beställningen, dock senast måndagen den 13:e januari. Betalning sker kontant i ett kuvert märkt med namn och BAS- grupp eller via Swish till telefonnummer 1235200787 märkt med elevens namn och BAS- grupp. Mer information om de olika resorna finns att ladda ner på hemsidan. Vi ser fram emot några av läsårets roligaste dagar tillsammans med era barn!

Vinterläger år 9 Idre Fjäll 22 mars – 26 mars 
Klicka på länken för att fylla i enkäten.

Hälsningar,
Martin Gustafsson, Dennis Svensson, Luisa Sandell, Christoffer Hagsell och Sofia Nysten.

HT-19

v. 51 Måndag: TEMA-vecka fortsättning. Tisdag: Innefotbollsturnering. onsdag: Julavslutning St Olai Kyrka kl. 15.30- 17.00

0 Shares:
Du kan även uppskatta
Läs mer

Vecka 51 år 9

Hej alla elever och föräldrar! Vi handledare tackar alla elever och föräldrar för en fin hösttermin tillsammans. Vi…