Vecka 51 år 5

Hej elever och föräldrar 

I måndags hade 5:orna basketturnering nere i idrottshallen. Eleverna skötte sig utmärkt och vi fick både se välspelad basket och en härlig kamratskap mellan båda klasserna.  

Eleverna fortsatte även tisdagen på ett väldigt bra sätt med ett besök på visualiseringscentret. Vi och personalen på visualiseringscentret var supernöjda med hur eleverna skötte sig och de välkomnande oss hjärtligt tillbaka. 

Under temaveckan har vi arbetat med entreprenörskap och eleverna har tillsammans skapat en vara eller en tjänst. Det blev många innovativa och intressanta produkter. Dessa skulle ha visats upp på torsdagen men kommer istället att visas upp vid terminsuppstarten.  

Vi kommer att dra igång våra utvecklingssamtal vid terminsstart. De kommer som vanligt att läggas in på bokningssidan där ni bokar passande tid.  

Får eleverna tråkigt under jullovet kan ni alltid uppmana dem att öva sin engelska genom att passa på att se filmer på engelska med engelsk undertext.  

Julavslutningen 

För er som missat den fina julavslutningen, vänligen klicka på länken: https://www.youtube.com/watch?v=0BUeXip1gtc&feature=youtu.be 

Vårterminen 

Vårterminen startar återigen måndag den 11 januari enligt ordinarie schema. 

Vi handledare vill passa på och tacka er alla för den här terminen och den fina julgåvan vi fick. Vi vill även önska er en god jul och ett gott nytt år! 

Viktiga datum VT21 

27 jan – Föräldraråd klockan 18.00 
22 feb till 26 feb – Sportlov 
11 mars – Föräldramöte klockan 18.00 
12 mars – Studiedag 
15 mars – Vinterfriluftsdag Romme Alpin 
2 april till 9 april – Påsklov 
12 april till 16 april – Temavecka 
19 april till 20 april – PRAO 
21 april – Föräldraråd klockan 18.00 
13 maj – Kristi himmelsfärds dag 
14 maj – Klämdag 
19 maj – Friidrottsdag 
31 maj till 4 juni – Temavecka 
7 juni – Volleybollturnering 
8 juni – Fotbollsturnering 
9 Juni – Skolavslutning 

God Jul och Gott Nytt År   

Frida, Haggis, Johan, Silvie och Victor 

0 Shares:
Du kan även uppskatta