Vecka 51 år 8

Hej alla föräldrar och barn! 

Vi vill börja med att tacka så jättemycket för den fina presenten som vi handledare fick. Tusen tack! 

Efter en lång termin med hårt kämpande önskar vi nu alla ett välförtjänt jullov. Passa på att vila upp er till den 11 januari då vi startar VT- 2021.  

Vårterminen kommer i skrivande stund påbörjas med två veckor prao. Det innebär att vi ses i skolan igen den 25 januari och då följer vi återigen ordinarie schema. Var observanta på om vi skickar ett mejl med nya direktiv angående praon. Om det skulle vara så att det blir inställt så kommer eleverna att följa schemat som vanligt.  

God jul och gott nytt år! 
Per, Martin, Rebecca, Sandra och Lena 

Läxor och prov 

Engelska 

Silvies grupp:  

Luisas grupp:  

Idrott: fredagen den 18 december är sista dagen att lämna in uppgiften kring “uppvärmning”. Uppgiften finns under “uppgifter” på teams. Följ mallen för att besvara frågorna. Du ska alltså ha renskrivit låt 1 och låt 2. Du ska besvara övriga frågor i punktform/med stödord, så detaljerat du kan. Läs texthäftet och PowerPoint om uppvärmning innan du besvarar frågorna. Texthäftet och PowerPoint finns utlagda i idrottsmappen på teams.  

Tyska: läxa till måndag vecka 4 (25 januari): Du ska ha förberett en detaljerad planering av ditt kommande skrivarbete. Planeringen görs på svenska. OBS! Du kommer inte få någon mer lektionstid till att förbereda planeringen. Utgå från fraser i kapitel 3–5, samt kunskaper och fraser du tidigare lärt dig. Utgå endast från detta, eftersom du inte kommer ha tillgång till lexikon eller liknande under skrivarbetets gång.  
Instruktioner för arbetet, mall för förslag på planering, samt fraser att uttrycka finns utlagt på teams. 

 
Viktiga datum  

Viktiga datum under vt-21 

11 januari: skolstart, prao 

Vecka 8: sportlov  

10 mars: föräldramöte  

12 mars: studiedag  

15 mars: vinterfriluftsdag  

Vecka 14: påsklov  

Vecka 15: temavecka  

14 maj: klämdag (ledigt) 

19 maj: friidrottsdag 

Vecka 22: temavecka  

7 juni: volleybollturnering  

8 juni: fotbollsturnering  

9 juni: skolavslutning   

0 Shares:
Du kan även uppskatta