Vecka 51 år 9

Hej alla elever och föräldrar!

Vi handledare tackar alla elever och föräldrar för en fin hösttermin tillsammans. Vi tackar också för den fina blomman vi fick i samband med avslutningen. Vårterminen startar enligt schema onsdagen den 8/1.  Se nu till att ladda batterierna ordentligt under jullovet. Vårterminen kommer att bjuda på både hårt jobb och massa roligheter. Vi ser fram emot en rolig sista termin tillsammans!

Avslutningsvis påminner vi återigen om att valet till 2020 års vinterfriluftsdagar är aktivt. Vinterfriluftsdagen för år 4-8 arrangeras vid Romme Alpin måndagen den 9 mars (v11) och vinterlägret för år 9 arrangeras i Idre fjäll söndagen den 22 mars – torsdagen den 26 mars. För de elever som inte vill åka utförsåkning erbjuds andra alternativ på de olika destinationerna.

Valet gör eleverna tillsammans med sina vårdnadshavare på nedanstående länkar senast måndagen den 13:e januari. Följ instruktionerna i formuläret genom länken nedan för att göra beställningar avseende ev hyra, ev lunch och ev medföljande vårdnadshavare.  

Betalning av eventuella tillval sker i samband med beställningen, dock senast måndagen den 13:e januari. Betalning sker kontant i ett kuvert märkt med namn och BAS- grupp eller via Swish till telefonnummer 1235200787 märkt med elevens namn och BAS- grupp. Mer information om de olika resorna finns att ladda ner på hemsidan. Vi ser fram emot några av läsårets roligaste dagar tillsammans med era barn!

Vinterläger år 9 Idre Fjäll 22 mars – 26 mars

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=sXu5G5tnkk2uuKxKVpfZ-OzbbwhiSEhAr9Vstd6648lUMkY4OTNMODJESUZaNE1GQjZOMzc2NzJNTy4u

God jul och Gott Nytt År!

Hälsningar,
Martin Gustafsson, Dennis Svensson, Luisa Sandell, Christoffer Hagsell och Sofia Nysten

0 Shares:
Du kan även uppskatta
Läs mer

Vecka 50 år 9

Hej alla elever och föräldrar!  I fredags avslutade vi den intensiva perioden med rörelseverken då våra duktiga nior…