Vecka 7 – år 4

Hej alla elever och föräldrar!

Sista veckan innan lovet är nu avklarad, där veckan avslutades med handbollsturnering tillsammans med årskurs 5.

Romme

På hemsidan finner ni nu information ang vinterfriluftsdagen måndagen den 9/3 (år 4-8) samt bussfördelningen inför resorna till Romme Alpin i Borlänge. Var uppmärksam på vilket som är ditt bussnummer så att du kliver på rätt buss på morgonen och blir avprickad av din bussansvariga. Om du blir sjuk inför resan vänligen meddela er bussansvariga via sms. Telefonnummer hittar du i busslistan. Vi ber er som hämtar och lämnar era barn på parkeringen hålla den bortre ytan av parkeringen fri från bilar för att bussarna lätt ska kunna hämta och lämna våra elever. Vi ser fram emot en toppendag tillsammans! Packa era väskor och valla era skidor så ses vi i backarna!

Studiedagar

Glöm inte bort studiedagarna 27-28 februari.

Kost

På idrotten har vi pratat om kost, och då framförallt frukost och lunch. Vid diskussion med eleverna kommer det fram att flera elever inte äter tillräckligt mycket eller bra frukost på morgonen. Vi har även uppmärksammat att vissa elever äter dåligt på lunchen med, där de inte äter tillräckligt mycket eller enligt tallriksmodellen. För att eleverna ska orka en heldag i skolan samt aktiviteter på kvällarna är det väldigt viktigt att få i sig rätt och tillräckligt mycket mat. Prata gärna om detta hemma!

Jönsbergska Fotbollsturnering

Om du/ni är intresserade av att vara lagledare för ert barns lag (eller redan bestämt att ni är lagledare för laget), kontakta Haggis på mail: christoffer.hagsell@jonsbergska.se så ser han till att alla lag får en vuxen lagledare till turneringen. Lagledaren är den som anmäler och sköter betalningen.

Se nu till att ha ett skönt och härligt sportlov!

Läxor:

Tack för gott samarbete era handledare/
Christoffer, Frida, Silvie, Victor och Johan

Viktiga datum under vårterminen

17 till 21 februari – Sportlov
27 till 28 februari – Studiedagar
9 mars – Romme, vinterfriluftsdag
12 mars – Föräldramöte
6 till 13 april – Påsklov
14 till 17 april – Temavecka
22 april – Föräldraråd klockan 18.00
1 maj – Ledigt
18 till 19 maj – PRAO år 4
20 maj – Borgsmo friidrottsdag
21 maj – Kristi himmelsfärdsdag, ledigt
22 maj – Klämdag, ledigt
1 till 5 juni – Temavecka
8 juni – Volleybollturnering
9 juni – Fotbollsturnering
10 juni – Skolavslutning i Matteus Kyrka

0 Shares:
Du kan även uppskatta