Vecka 7 – år 7

Hej alla elever och föräldrar!

I veckan har eleverna genomfört vår årliga handbollsturnering. Det bjöds på stor underhållning med både svett, tårar och många fina prestationer.

Vi har även hunnit med att åka skridskor under fredagen den 14 februari.

Romme

På hemsidan finner ni nu information ang vinterfriluftsdagen måndagen den 9/3 (gäller årskurs fyra till åtta), samt bussfördelningen inför resorna till Romme Alpin i Borlänge. Var uppmärksam på vilket som är ditt bussnummer så att du kliver på rätt buss på morgonen och blir avprickad av din bussansvariga. Om du blir sjuk inför resan vänligen meddela er bussansvariga via sms. Telefonnummer hittar du i busslistan. Vi ber er som hämtar och lämnar era barn på parkeringen hålla den bortre ytan av parkeringen fri från bilar för att bussarna lätt ska kunna hämta och lämna våra elever. Vi ser fram emot en toppendag tillsammans! Packa era väskor och valla era skidor så ses vi i backarna!

Läxor och prov vecka 9

Tyska: Prov onsdag vecka 9. Se uppdaterad ABB för checklista. Öva glosor på glosor.eu. Läs texter i textboken. Lyssna på texterna på ovningsmastaren.se. På ovningsmastaren.se finns också tillhörande övningar till kapitlen. Se också utdelat papper för grammatiköversikt. Du kan träna på grammatiken både på glosor.eu och i ditt grammatikhäfte som delats ut i pappersform.

Viktiga datum

Vecka 8: sportlov
Vecka 9: tor – fre 27-28/2 studiedagar
Vecka 11: mån 9/3 Romme
Vecka 11: ons 11/3 föräldramöte
Vecka 12: tor – fre 19-20/3 Prao
Vecka 15: påsklov
Vecka 16: temavecka
Vecka 17: ons 22/4 Föräldraråd
Vecka 18: fre ledig – 1 maj
Vecka 21: ons 20/5 Borgsmodagen
Vecka 21: tor – fre 21-22/5 ledigt
Vecka 23: temavecka
Vecka 24: mån 8/6 volleybollturnering
Vecka 24: tis 9/6 fotbollsdagen
Vecka 24: ons 10/6 skolavslutning

Trevlig helg och ett härligt lov önskar,
Per, Martin, Rebecca, Sandra och Lena.

0 Shares:
Du kan även uppskatta
Läs mer

Vecka 50 år 7

Hej alla elever och föräldrar! Nästa vecka är sista veckan innan julledigheten. På måndagen avslutas temaveckan. Under tisdagen…