Sök till Jönsbergska

Vecka 9 år 4

Hej på er!

Då var vi igång igen efter ett snörikt sportlov och denna vecka har temperaturen sjunkit ytterligare.

Vi håller dock ångan upp under lektionstid och lektionerna har flutit på bra under veckan. Veckan avslutades med en handbollsturnering för år 4-5 under fredagseftermiddagen.

Nästa vecka blir en ganska kort sådan, det är ju som bekant studiedagar torsdag och fredag. Därtill är det äntligen dags för Romme på måndagen, på hemsidan finns ett informationsblad om vinterfriluftsdagen samt en sammanställning av bussfördelningen inför resan. Läs noga igenom informationen och notera vilken buss du är placerad att åka i inför avresan.
Vi pratade även om Romme på SNS:en i måndags, bland annat informerade vi om ordningsregler etc. Ingen godis eller läsk på vägen upp, ta med en rejäl frukost istället.
På väg hem får man ta en liten godisbit däremot, lagom är dock bäst. På bussen är det obligatoriskt med bälte givetvis och man visar respekt och hänsyn under hela dagen mot alla vi möter. Detta brukar våra härliga ungar lösa galant! Vi ses på måndag klockan 05.30.

Vi påminner även redan nu om föräldramötet den 15/3 kl. 18.00.

Läxor: Engelska, text och glosor till onsdag (finns på Onedrive).

Vi önskar er en trevlig helg!
/Patrik, Joel, Lisen, Alex och Magda

Viktiga datum

5/3 Vinterfriluftsdag i Romme
8-9/3 Studiedag
15/3 Föräldramöte kl. 18.00
26-29/3 Temavecka
V.14 Påsklov
30/4 Ledigt - klämdag
11/5 Ledigt - klämdag
23/5 Friluftsdag
v.23 Temavecka
11/6 Volleybollturnering
12/6 Fotbollsturnering
13/6 Skolavslutning

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 7 år 4 Vecka 10 år 4 »

Per Blomberg