Sök till Jönsbergska

Vecka 10 år 4

Hej!

Ett stort tack till alla fyror och medföljande föräldrar för en toppendag i Romme. Vi hoppas och tror att alla hade en härlig dag. En stor eloge till våra fyror som skötte sig toppenbra i bussen, både på dit- och hemresan.

Läxor och prov

Ma: eget ansvar att ta hem och räkna för att ligga i fas med planeringen.

Eng-läxa till torsdag : skriva om sin vecka och redovisa muntligt. Uppgiften är utdelad på papper men finns även på OneDrive.

Nästa vecka är det NO-prov. Det är kapitel 5 som ska läsas på - Vatten och luft. Målen för kapitlet står på första sidan, s 63. Sist i kapitlet finns några frågor som man även kan träna på. Provet är på onsdag för 4a och torsdag för 4b.

Vecka 12: SO-prov på vikingatiden (4b-ons och 4a-tors). De ska läsa på häftet och i SO-boken. På onedrive kommer det läggas ut "Det här ska du kunna till provet" under nästa vecka.

På torsdag hälsar vi er välkomna till vårterminens föräldramöte. Vi ses i caféet klockan 18.00. Om det finns önskemål om några särskilda punkter till mötet så kan ni gärna maila dem till oss i förväg så hinner vi förbereda om det behövs.

Ha det bra!
/Lisen, Patrik, Joel, Magda och Alex

Viktiga datum

8-9/3 Studiedag
15/3 Föräldramöte
26-29/3 Temavecka
V.14 Påsklov
30/4 Ledigt - klämdag
11/5 Ledigt - klämdag
23/5 Friluftsdag
v.23 Temavecka
11/6 Volleybollturnering
12/6 Fotbollsturnering
13/6 Skolavslutning

Senast ändrad 2018-03-07
Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 9 år 4 Vecka 11 år 4 »

Per Blomberg