Sök till Jönsbergska

Vecka 15 år 4

Hej

Den här veckan startades upp med ett SNS-pass som ägnades åt samarbetsövningar. Det verkar som att det uppskattades av både barn och vuxna. I övrigt så har veckan rullat på lugnt, men med lite mer solsken än vanligt.

Innan påsklovet var det skol-SM i futsal för tjejer. Skollaget gjorde en strålande insats och det resulterade i ett silver.

Läxor:

Matematik: Vi arbetar just nu med att omvandla längdenheter och har ett förhör på enhetsomvandling på torsdag (kap 5.1-5.3). Se till att följa planeringen och träna lite extra om du känner dig osäker.

Engelska: Vi har jobbat med ord för kläder och att beskriva hur saker och personer ser ut. Eleverna har fått ut en uppgift där de ska beskriva en valfri person. Detta ska de göra skriftligt på det papper de fått ut men även redovisa muntligt, läxan är till torsdag. Uppgiften finns även på OneDrive om någon har tappat bort sitt papper.

Vi påminner igen om att uteidrotten startar nästa vecka! Schemat för uteidrotten finns på hemsidan i sin helhet, endast år nedan:

År 4a Mån Ute MG
Tis Inne MG
Ons Ute PA
Tors Inne MLAN
Fre Ute MLAN

OBS! Kläder efter väder!

År 4b Mån Ute PA
Tis Ute MLAN
Ons Inne MG
Tors Inne MLAN
Fre Ute MG

OBS! Kläder efter väder!

Trevlig helg
Lisen, Patrik, Joel, Magda och Alex.

Viktiga datum

V.16 Uteidrotten börjar
25/4 Föräldraråd för klassernas representanter
30/4 Ledigt - klämdag
11/5 Ledigt - klämdag
23/5 Friluftsdag Borgsmo
v.23 Temavecka
13/6 Skolavslutning

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 13 år 4 Vecka 16 år 4 »

Per Blomberg