Sök till Jönsbergska

Vecka 16 år 4

Hej!

Veckan har flutit på bra och eleverna är nu tillbaka i rutiner efter lov och temavecka. Under bastiden pratade vi eleverna om vikten av att vara sportslig och en bra lagkamrat, med allt vad det innebär. Detta är givetvis något som vi även jobbar individuellt med men det är ändå bra att lyfta i grupp och diskutera hur man kan agera och tänka kollektivt. Vi har några som ibland låter "vinnarskallen" ta överhand och inte riktigt tänker på hur man uttrycker sig i olika sammanhang. Detta kommer vi jobba vidare med framöver, det oerhört viktigt att alla är schyssta mot varandra i alla lägen. Vi kommer aldrig acceptera något annat än just det. Nästa vecka följer vi det vanliga schemat utan avbrott. Vi passar på att påminna om att det är föräldraråd på onsdag - hör av er till klassens representanter ifall ni kommit på någon fråga/punkt som ni vill skicka med till föräldrarådet.

Läxor:

Matematik: Arbetsblad med repetition om uppställning med multiplikation och division. Lämnas in på fredag.

Engelska: Text och glosor till torsdag, läxan ligger på OneDrive i vanlig ordning.

Skolavslutningen är visserligen en bit fram, men för kännedom så är tiderna för avslutningen 11 -12.30 och vi är i Matteus kyrka. Samlingstiden för eleverna kommer att vara lite tidigare, vi återkommer om den. Föräldrar är välkomna i kyrkan.

Trevlig helg
Lisen, Patrik, Joel, Magda och Alex.

Viktiga datum

25/4 Föräldraråd för klassernas representanter
30/4 Ledigt - klämdag
11/5 Ledigt - klämdag
23/5 Friluftsdag Borgsmo
v.23 Temavecka
13/6 Skolavslutning (kl 11-12.30)

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 15 år 4 Vecka 17 år 4 »

Per Blomberg