Sök till Jönsbergska

Vecka 20 år 4

Hej,

Nästa vecka, på onsdag den 23 maj, är det dags för friluftsdag på Borgsmo IP.

Fokus ligger på friidrott. Skolans elever får då möjlighet att prova på olika friidrottsgrenar och ges också chansen att visa upp sina framsteg efter ett par veckors träning. Eleverna tävlar dels i en ”BASgrupps-kamp” och dels individuellt.

Medtag: Varma kläder, uppvärmningsoverall, bra skor, vattenflaska, matsäck. Ombyte och dusch sker hemma.

Samling: Klockan 08.00 för avprickning hos respektive handledare och uppvärmning tillsammans i BAS-gruppen.

Läs mer på hemsidan om Borgsmo.

Innan stafetterna påbörjas klockan 14.50 samlar handledarna ihop sin BAS-grupp på läktaren för att heja på och därefter för prisutdelning. Dagen slutar efter prisutdelningen, cirka klockan 15.45.

Vi ser fram emot en toppendag fylld med glädje och kamp.

Idag, fredag, får eleverna med sig en blankett hem om den nya förordningen GDPR, som ersätter den svenska personuppgiftslagen. Vi vill att ni fyller i blanketten och skickar med den med era barn under nästa vecka. Senast fredag 25/5 ska den vara återlämnad till skolan.

Information från skolledningen

Efter vårterminen 2018 måste vi tyvärr meddela att två av våra anställda kommer avsluta sina anställningar på Jönsbergska Idrottsskolan. Det gäller Magdalena Lindström Månsson som har undervisat deltid i franska och engelska sedan 2011 samt Maria Larsson som har undervisat i spanska och engelska sedan två år tillbaka. Att de båda anställningarna avslutas härleds till privat karaktär.

Rekryteringen av ersättare är sedan en tid tillbaka färdig och tjänsterna inför höstterminen 2018 är tillsatta. Skolans ledning och personal tackar Magda och Mia för ett gott arbete hos oss under åren och önskar de båda lycka till och välkomna tillbaka i framtiden! Välkommen med era ev frågor! Mvh Patrik Jönsson, rektor

Trevlig helg!
Lisen, Patrik, Joel, Alex och Magda

Viktiga datum

23/5 Friluftsdag Borgsmo (matsäck)
v.23 Temavecka
12/6 Fotbollsdag på Mirum arena
13/6 Skolavslutning (kl 11-12.30)

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 18 år 4 Vecka 21 år 4 »

Per Blomberg