Sök till Jönsbergska

Vecka 21 år 4

Hej!

Vilken härlig dag vi hade på Borgsmo i onsdags, vädret var härligt och humöret på topp! Eleverna var kanonduktiga och bjöd på en härlig inställning med massor av grymma kämpainsatser och fina resultat. Ni kan se bilder från dagen på vår facebooksida. Nästa vecka är den sista vanliga veckan på skolan.

I vecka 23 har vi temavecka, vi återkommer med schema i nästa veckobrev, och sista veckan består av städdag och volleybollturnering på måndagen och fotbollsdag på Mirum arena på tisdagen. På onsdagen är det sedan dags för avslutning i Matteus kyrka. Vi träffas då på parkeringen vid krematoriet och tågar tillsammans bort till kyrkan.

Utvärdering 

Jönsbergska Idrottsskolan sätter alltid eleverna i fokus. För att säkerställa skolans kvalité och målsättning utvärderas verksamheten ständigt. Varje år genomförs en enkätundersökning bland såväl elever, föräldrar som personal. Enkäten undersöker hur varje enskild undersökningsgrupp ser på verksamheten, vad som är bra och vad som bör förbättras. Resultatet av undersökning hjälper skolan att utvecklas, redovisar skolans kvalité, vägleder beslutsfattare, stärker kontakten mellan skolan och hemmet samt bidrar till elevernas delaktighet i verksamheten.

Länk till läsårsutvärdering för vårdnadshavare: https://www.jonsbergska.se/nova2/utvardering_foralder.php

Sista datum för att delta i läsårsutvärdering för vårdnadshavare är tisdagen den 12 juni. Tack för din medverkan!


Viktiga datum

v.23 Temavecka, på onsdagen är det lov och vi firar nationaldagen
12/6 Fotbollsdag på Mirum arena, matsäck
13/6 Skolavslutning (kl 11-12.30)

Trevlig helg!
Joel, Lisen, Patrik, Alex och Magdalena

Senast ändrad 2018-05-25
Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 20 år 4 Vecka 22 år 4 »

Per Blomberg