Sök till Jönsbergska

Vecka 23 år 4

Hej alla föräldrar och barn!

Nu läser ni läsårets sista veckobrev. Vi kan nu sammanfatta det första året på Jönsbergska och konstatera att det varit ett lyckat år. Så roligt att lära känna 52 härliga barn! Tack för det här året!

Temaveckan har vi klarat av och nu återstår bara några dagar i nästa vecka. På måndag är det alltså volleybollsturnering här på skolan. Samling kl. 8.00 på läktaren i stora hallen. Fyror och femmor möts. Efter detta ska vi städa klassrum och skåp och ta hem grejer. Skicka gärna med en extra plastpåse att ta hem saker i.

Fotbollsdag 2018 tisdagen den12: e juni

Hallå i solen!

Innan vi går på sommarlov, arrangerar Jönsbergska Idrottsskolan en fotbollsdag som avslutning på en härlig vårtermin. Turneringarna (år 7-9 och år 4-6) går av stapeln tisdagen den 12: e juni (för speltider se separat spelschema). Lagen är mixade och blandade över årskurserna.

Ombyte och dusch sker hemma.

Medtag: Varma kläder, uppvärmningsoverall, bra skor (fotbollsskor och benskydd om du har), vattenflaska, matsäck.

Samling: 08.10 i respektive lag på Mirum Arena vid Smedbyfältet. Lagkaptenen meddelar sekretariatet vilka som eventuellt saknas och ansvarar därefter för lagets uppvärmning. Lagkaptenen är under dagen ytterst ansvarig för att laget befinner sig på rätt plats vid rätt tillfälle och att laget uppträder i en sann Fair Play anda med allt vad det innebär. Håll koll på tiden, spelschemat är ganska pressat!

Lunch: Matsäck medtages till Mirum Arena på morgonen. Lägg in er egen lunch i tidsschemat när det passar. (OBS! ingen elev lämnar Mirum Arena under dagen för att köpa lunch på egen hand, lunchen medtages till arenan till utsatt samlingstid på morgonen).

Slut: Ca. 14.00

Till slut vill vi passa på att önska alla föräldrar, fantastiska elever och syskon ett toppen sommarlov och tacka för ännu ett oförglömligt läsår på Jönsbergska Idrottsskolan.

Tack för att ni finns. Vi ses igen till hösten.

Med vänliga hälsningar
Ledning och personal

På onsdag träffas vi på krematoriets parkering kl. 10.40 (OBS! Ändrad tid från förra veckans veckobrev!) Vi går gemensamt till kyrkan där avslutningen börjar kl. 11. Efteråt träffas vi utanför kyrkan för lite kramkalas och välgångsönskningar inför sommaren.

Höstterminen börjar måndagen 20 augusti med upprop kl. 10. Sedan slutar den dagen kl. 12.30 och det serveras ingen lunch.

Ha nu ett riktigt skönt sommarlov!
/Alex, Joel, Lisen, Patrik och Magda.

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 22 år 4 Vecka 34 år 4 »

Per Blomberg